“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Να πάρει… μπρος Ο Μακουκούλα

Το γκολ του Αρίζα Μακουκούλα ήταν χωρίς αντίκρισμα, αλλά στον ΟΦΗ ευελπιστούν να του δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, έτσι ώστε να πάρει επιτέλους μπροστά, δίνοντας λύσεις στο σκοράρισμα. Με την έναρξη του πρωταθλήματος άλλωστε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες και θα πρέπει ο Πορτογάλος στράικερ να είναι στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, δύο μήνες μετά την απόκτηση του.

Sportday

Και τώρα, τρέχουμε!

Διπλές προπονήσεις άρχισαν από χθες στον ΟΦΗ. μια και ο Ρικάρντο Σα Πίντο θέλει να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των παικτών του. Το έχει πει. άλλωστε, ο Πορτογάλος, ότι υστερούν σε αυτόν τον τομέα οι ποδοσφαιριστές του. 0 Μιχάλης Φραγκουλάκης και ο Αρίζα Μακουκούλα δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης και ο Ματίας Βερόν επειδή είναι τραυματίας.

ΦΩΣ

Το φάρμακο της ανάκαμψης ψάχνει ο Σα Πίντο
Ιδανική ευκαιρία θεωρεί ο Σα Πίντο τη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου αφενός να δουλέψει περισσότερο, χωρίς μάλιστα την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και του αποτελέσματος, αφετέρου να βρει τη φόρμουλα που θα οδηγήσει τον ΟΦΗ στην αγωνιστική ανάκαμψη. Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται αποφασισμένος να βρει το… φάρμακο της βελτίωσης και στις καθημερινές συζητήσεις του με τους ανθρώπους της ομάδας δείχνει πεπεισμένος ότι αυτό θα συμβεί και μάλιστα σύντομα. Άλλωστε τα δύο επόμενα παιχνίδια στο πρόγραμμα του ΟΦΗ είναι καθοριστικά, καθώς θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα τον Απόλλωνα και στη συνέχεια θα υποδεχτεί την Καλλονή, προσδοκώντας τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, για να… αναπνεύσει βαθμολογικά.
Την ίδια ώρα ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να λάβει ευχάριστα μαντάτα για την ετοιμότητα του Βερόν και του Γκαλέτι, καθώς ποντάρει πολλά στην ποιότητα και στην πείρα των δύο Αργεντινών. Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τραυματισμούς και συνεχώς ανεβάζουν τους ρυθμούς τους, με την προοπτική να μπουν όσο γίνεται πιο γρήγορα στο κανονικό πρόγραμμα. Στην περίπτωση που συμβεί αυτό σύντομα, θα υπολογίζονται για τη Ριζούπολη, όπου σίγουρα εκτός πλάνων θα είναι ο τραυματίας Λαμπρόπουλος. Από το χθεσινό πρόγραμμα απουσίασε ο Φραγκουλάκης, γιατί προσβλήθηκε από ίωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook