“Σκασμένος” ο Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σα Πίντο δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο ΟΦΗ δεν πήρε έστω τον βαθμό στα Γιάννενα όμως μιλώντας με τους συνεργάτες του, δεν έκρυβε την πίστη του ότι θα αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συνεχείς συζητήσεις με τους συνεργάτες του στο ξενοδοχείο αλλά και κατά την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο όπου δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο ΟΦΗ έχασε ένα ματς που το διαχειριζόταν άψογα από το πρώτο μέχρι και το λεπτό που δέχτηκε το πρώτο γκολ. Ο Σα Πίντο στεκόταν στην εμφάνιση του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο όπου κατά γενική ομολογία ήταν και η καλύτερη σε εκτός έδρας παιχνίδι ενώ εξέφραζε την πλήρη στήριξη του, στους ποδοσφαιριστές του.

Συζητώντας με τους συνεργάτες του, ο 41χρονος τεχνικός τόνιζε ότι ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στις μοναδικές φάσεις που η άμυνα του ΟΦΗ επέτρεψε στον ΠΑΣ Γιάννενα να βγάλει ευκαιρίες και τις οποίες, η ομάδα πλήρωσε με τα δύο γκολ που δέχτηκε. Ο Πίντο είναι αποφασισμένος να αλλάξει ριζικά την μορφή του ΟΦΗ μετά την 10ημερη διακοπή που μεσολαβεί και μάλιστα έχει βγάλει ήδη ειδικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι παίκτες προκειμένου να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook