“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 12 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 12 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Οι κινήσεις του Σα Πίντο

Οι επιλογές του Ρικαρντο Σα Πίντο είναι στο «κάδρο» της κριτικής που γίνεται στο Ηράκλειο μετά από την ήττα του ΟΦΗ στα Γιάννινα. 0 Πορτογάλος τεχνικός έχει προκαλέσει πολλά μουρμουρητά με την απόφαση του ν’ αντικαταστήσει τον Μιχάλη Φρσγκουλάκη νωρίς στο β’ ημίχρονο κι ενώ ήταν μέχρι τότε ο καλύτερος παίκτης.
Ομως, εκεί που τους…
ξεπέρασε όλους ήταν με τη χρησιμοποίηση του Νιμανί. τον οποίο την περασμένη εβδομάδα κάλεσε η διοίκηση για να δρομολογήσουν μέχρι τον Γενάρη τη συναινετική λύση του συμβολαίου. Πάντως, όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον Σα Πίντο, αφού είναι νέος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Goal

Αναγκαστικά εντός Κρήτης

Η επιθυμία ίου Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν να γίνει μίνι προετοιμαοία στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος εκτός Κρήτης, θεωρούσε πως με αυτόν τον τρόπο θα γίνει καλύτερη δουλειά και οι παίκτες του θα είναι αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι μόνο στις προπονήσεις. Ωστόσο, τα οικονομικά δεδομένα του ΟΦΗ δεν το επιτρέπουν και γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήταν εφικτό να ικανοποιηθεί το θέλημα του Πορτογάλου προπονητή.

ΦΩΣ

Την εβδομάδα της διακοπής
Την εβδομάδα της διακοπής θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο, προκειμένου ο ΟΦΗ να εμφανιστεί πανέτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ηρακλείου θα δώσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, τη σωτηρία, καθώς θα αναμετρηθεί αρχικά με τον Απόλλωνα στη Ριζουπολη και στη συνέχεια θα υποδεχτεί την Καλλονή. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κατά νου μια μίνι προετοιμασία για το διάστημα αυτό και παράλληλα να μάθει όσο γίνεται περισσότερο τους παίκτες. Άλλωστε δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι «σε έναν μήνα θα ξέρω την ομάδα» και αυτό το χρονικό διάστημα συμπληρώνεται την επόμενη Δευτέρα. Στον ΟΦΗ είχαν ακόμη να λένε για την καλή αγωνιστική παρουσία του στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδειχναν αισιόδοξοι ότι «θα έρθουν και τα αποτελέσματα στο μέλλον, η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο».
Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει και τους δύο Αργεντινούς, τον Βερόν και τον Γκαλέτι, οι οποίοι ανεβάζουν καθημερινά στροφές και φαίνεται ότι θα είναι διαθέσιμοι για τη συνέχεια.
Στην πείρα και στην ποιότητά τους στηρίζουν πολλά -και ο ΟΦΗ και ο Σα Πίντο για να πάρει τα πάνω της η ομάδα. Όσον αφορά τον Λαμπρόπουλο, συνεχίζει τη θεραπεία για το κάταγμα κόπωσης και μένει να φανεί πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Το ενδεχόμενο διεξαγωγής κάποιου φιλικού αγώνα στο τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και σήμερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook