«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 8  Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Goal: Με «Κούτσια» στην ενδεκάδα
Oικάρντο Σα Πίντο θα εμπιστευτεί σχεδόν την ίδια ενδεκάδα εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα καθώς το μοναδικό νέο πρόσωπο θα είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Οσον αφορά τους Μακρή, Ζόρο και Παπάζογλου, οι οποίοι αποχώρησαν από το χθεσινό πρόγραμμα επειδή ένιωθαν ενοχλήσεις (οι δύο πρώτοι στον δικέφαλο και ο τελευταίος στη μέση), δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους.
Sportday: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ
Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΣ. Και αυτό γιατί οι Ζόρο, Μακρής και Παπάζογλου αποχώρησαν από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις. Οι δύο πρώτοι στον δικέφαλο και ο τελευταίος στη μέση. Από την οποία ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι. Ο Κουτσιανικούλης παρέλαβε χθες το βραβείο του Μ VP της 10ης αγωνιστική, από τον φίλαθλο Αντώνη Αραβιάκη, που είναι κάτοχος διαρκείας. «Πήραμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί συμμετέχει στην ψηφοφορία και έχει συμμετοχή σε αυτό το βραβείο.
Είναι κοντά στην ομάδα και έχει απαιτήσεις. Στο μυαλό μας τώρα είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα πάμε προετοιμασμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο νεαρός χαφ.
ΦΩΣ: «Πιο πολύ μετράει η πρώτη νίκη της ομάδας»
 Δεν έκρυβε την ικανοποίηση του για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής ο Βασίλης Κουτσιανικουλης. Όπως όμως ο ίδιος παραδέχτηκε: «Πιο πολύ από όλα μετράει η πρώτη νίκη της ομάδας, αυτή έχει τη μεγαλύτερη σημασία». Ο επιθετικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στη συνέχεια και στο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ηπειρωτική πρωτεύουσα: «Το σημαντικό είναι ότι επιτέλους πήραμε την πρώτη μας νίκη. Είμαι και εγώ χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο. Η συνέχεια παραμένει δύσκολη και ξέρουμε όλοι μας τις απαιτήσεις που υπάρχουν.
Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια για την ομάδα, με πρώτο αυτό του Σαββάτου με τον ΠΑΣ, στο οποίο έχουμε όλοι το μυαλό μας, καθώς είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.
Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω να είμαστε 100% προετοιμασμένοι, ώστε να πάρουμε και στα Γιάννινα θετικό αποτέλεσμα». Όσον αφορά τον συμβολισμό της απονομής του συγκεκριμένου βραβείου από έναν εκ των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας, τον Αντώνη Αραβιάκη, υποστήριξε: «Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή και για να πάρω αυτό το βραβείο, είναι αυτός που ψήφισε και όλο αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Σίγουρα έχει μεγάλες απαιτήσεις από εμάς, εμείς αργήσαμε να του φέρουμε την πρώτη νίκη και ελπίζω στη συνέχεια να του δίνουμε χαρές».
Την ίδια ώρα πάντως τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον Σα Πίντο, που είδε τρεις ποδοσφαιριστές να αποχωρούν από το χθεσινό πρόγραμμα εξαιτίας τραυματισμών. Καθώς μάλιστα το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αύριο, γίνεται αντιληπτό ότι τα χρονικά περιθώρια είναι ακόμη πιο περιορισμένα. Εκεί που τα χρειάστηκαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ ήταν στην περίπτωση του Παπάζογλου, που αισθάνθηκε (και πάλι) πόνους στη μέση, φέρνοντας στην επιφάνεια το πρόβλημα της δισκοκήλης που τον ενόχλησε και στην αρχή του πρωταθλήματος. Κάτι ανάλογο ισχύει για τους Μακρή και Ζόρο, που ένιωσαν τσιμπήματα στους δικεφάλους τους και αποχώρησαν. Και οι τρεις υποβλήθηκαν σε θεραπεία, όμως κατά πόσον θα τεθεί θέμα μη συμμετοχής του ακόμη κα) στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα θα ξεκαθαρίσει σήμερα, οπότε θα ανακοινώσει ο Πορτογάλος τεχνικός τις επιλογές του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook