1 στους 2.960 κληρώθηκε για να δώσει το βραβείο στον “Κούτσια”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια πρωτοποριακή απόφαση, η ΠΑΕ ΟΦΗ στο πρόσωπο του κατόχου διαρκείας Αντώνη Αραβιάκη τιμάει τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας. Διαβάστε πως.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, ο Αντώνης Αραβιάκης κληρώθηκε ανάμεσα στους 2.960 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για να παραδώσει το βραβείο του MVP στον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο σύλλογος με αυτήν την ενέργεια και στο πρόσωπο του κ. Αραβιάκη, τιμάει το “σύνολο” του κόσμου του ΟΦΗ που έχει δώσει μια μοναδική παράσταση στην φετινή σαιζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πήρε το βραβείο MVP, του πολυτιμότερου παίκτη της 10ης αγωνιστικής, με ποσοστό ψήφων 77,88% στην ψηφοφορία που οργανώνει για κάθε αγωνιστική η Super League ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Την απονομή του βραβείου που θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 13.00 στο ΒΑΚ, θα κάνει ο φίλαθλος του ΟΦΗ και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στην Θύρα 7, κ. Αραβιάκης Αντώνης, αφού το όνομά του επιλέχθηκε μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ των 2.960 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.

Στο πρόσωπο του κ. Αραβιάκη η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν τιμά μόνο τους 2.960 φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διάρκειας της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά και τους χιλιάδες φιλάθλους μας που, αγοράζοντας απλά εισιτήρια κάθε αγωνιστική, κατακλύζουν το Γεντί Κουλέ και δημιουργούν την καταπληκτική ατμόσφαιρα που βιώνουμε σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook