Ξεκίνησαν οι επαφές για τις ανανεώσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκίνησαν οι επαφές του ΟΦΗ με τους παίκτες που έχουν λήξει τα συμβόλαια τους με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει γίνει η πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του Χρήστου Μπούρμπου.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι ένας από αυτούς που έχουν λήξει τα συμβόλαια τους και ο Νίκος Αναστόπουλος επιθυμεί την παραμονή τους στο ρόστερ του ΟΦΗ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήδη έγινε μια πρώτη συζήτηση ανάμεσα στην διοίκηση του ΟΦΗ και τον εκπρόσωπο του Μπούρμπου και το θέμα αναμένεται να λήξει θετικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πέραν του Μπούρμπου, σύντομα, δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους Λεωνίδα Καμπάνταη, Πολυχρόνη Βεζυρίδη για την ανανέωση των συμβολαίων τους ενώ σύντομα θα υπάρχουν νεότερα και για τους Κώστα Κιάσσο, Κώστα Σταυρακάκη που επίσης θα συζητήσουν με την διοίκηση του ΟΦΗ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σχεδιασμός για τη νέα σαιζόν θα κορυφωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου ο Αναστόπουλος να κάνει την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς με σχεδόν όλο το ρόστερ στην διάθεση του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook