Συντριβή με εμφάνιση – ναυάγιο στο δεύτερο ημίχρονο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ άντεξε για 45 λεπτά, ήταν καλός για ένα ημίχρονο όμως στο δεύτερο ημίχρονο «ναυάγησε» με αποτέλεσμα να γνωρίσει την συντριβή με 5-1! Τελευταίος και άμεση επανεκκίνηση από την Δευτέρα.

Για 45 λεπτά, οι ποδοσφαιριστές του Σα Πίντο κέρδισαν τις εντυπώσεις με το πάθος και την μαχητικότητα τους, προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό αλλά δέχτηκαν 4 γκολ στην επανάληψη με αποτέλεσμα να έρθει η βαριά ήττα με 5-1.

Ο Σα Πίντο παρέταξε τον ΟΦΗ με 5 κεντρικούς μέσους προκειμένου να πάρει την κατοχή της μπάλας και ευτύχησε να σκοράρει μόλις στο 14ο δευτερόλεπτο με την βολίδα του Ανδρέα Λαμπρόπουλου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν πρόλαβαν να χαρούν και στο 3’ ο Μήτρογλου ισοφάρισε με κεφαλιά μετά την σέντρα του Ετινγκά.

Για ένα ολόκληρο ημίχρονο, ο ΟΦΗ δεν κινδύνευσε και ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό ενώ στο 43’ ο Λιαχούδης έδωσε ένα πέναλτι – εφεύρεση σε… χέρι του Ζόρο μετά από σουτ του Βάις. Ο – μέχρι τότε – κορυφαίος παίκτης του ΟΦΗ, Σήφης Δασκαλάκης απέκρουσε το πέναλτι του Μήτρογλου διατηρώντας ζωντανή την ομάδα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έφτανε ένα κακό 8λεπτο και δύο κακές τοποθετήσεις του Δασκαλάκη για να κάνει ο Ολυμπιακός το 3-1 με τα γκολ των Μήτρογλου, Χολέμπας.

Στο 70’ ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χρήστου Μπούρμπου και στο τελευταίο 10λεπτο δέχτηκε δύο γκολ από τους Μανιάτη, Γιαταμπαρέ για να λήξει το παιχνίδι, 5-1!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook