«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Kυριακή 27 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL:Αλλαγμένος στο Καραϊσκάκη

Με ένα σχήμα με το οποίο δεν έχει αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν ο ΟΦΗ θα παρατάξει την ομάδα του στο «Γεώργιος Καρασκάκης» ο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος, με δεδομένη την ποιότητα του Ολυμπιακού ειδικά μεσοεπιθετικά, «θωρακίζει» τη μεσαία του γραμμή με στόχο να μειώσει όσο είναι δυνατόν τις απειλές προς την εστία του Δασκαλάκη. Για την ομάδα του Ηρακλείου πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Ματίας Βερόν που προστέθηκε στην απουσία του Αλέξανδρου Περογαμβάκη. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος επιστρέφει σε ένα γήπεδο όπου γνώρισε μεγάλες στιγμές με τα ερυθρόλευκα.

Sportday: Νοκ άουτ ο Βερόν

ΘΛΑΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟΨΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΤΧΙΛΑΚΗΣ

Ενοχλήσεις στη γάμπα ένιωσε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ματιάς Βερόν και χθες έκανε μαγνητική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν και το πιο ευχάριστο, θλάση πρώτου βαθμού έδειξε η εξέταση, με συνέπεια ο Ρικάρντο Σα Πίντο να μην τον συμπεριλάβει καν στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Ο προπονητής του ΟΦΗ απέκλεισε και τον Μανώλη Μονιάκη. ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και. φυσικά, άφησε έξω και τον Αλέξη Περογαμβράκη που έχει το γνωστό πρόβλημα στην ωμοπλάτη. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. ο οποίος φαίνεται να είναι απόλυτα εντάξει, έπειτα από ένα θέμα που ανέκυψε μεσοβδόμαδα με τους προσαγωγούς του. Σημαντική εξέλιξη και για την κρητική ομάδα και για τον ίδιο. Απόντος του Περογαμβράκη ο ΟΦΗ χρειάζεται τον Γκαλέτι στα δεξιά, ενώ και ο ίδιος ο Αργεντινός ήθελε όσο τίποτε άλλο να επιστρέψει στο Καραϊσκάκη, στο γήπεδο άπου γνώρισε μεγάλες στιγμές με την ερυθρόλευκη φανέλα. Είναι η πρώτη φορά από τη μέρα του χωρισμού του με τον Ολυμπιακό που ο Γκαλέτι θα βρεθεί ενώπιον του κοινού της πρώην ομάδας του.
Στο Ηράκλειο έμειναν οι Νιμανί. Αγριμάκης. Κυζιρίδης. Μπανούσης.
Φαζός. Γιαγκιόζης. Βιτώρος. Ροβίθης.
sssr με τους τέσσερις τελευταίους να ενσωματώνονται στην ομάδα Νέων του ΟΦΗ.
Οσον αφορά στην ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο Νέο Φάληρο ο Πορτογάλος τεχνικός, το κύριο χαρακτηριστικό της είναι το γέμισμα της γραμμής μπροστά από την άμυνα με παίκτες που προσφέρουν ανασταλτικά. Αφενός επιστρέφει από τιμωρία ο Γιώργος Μακρής που θα είναι ο κλασικός κόφτης της ηρακλειώτικης ομάδας, αφετέρου ο Σα Πίντο θα βάλει και Ζέλικο Καλάιτζιτς και Ζε Εντουάρντο πολύ κοντά του. Στην ουσία, δηλαδή, τρεις αμυντικούς μέσους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook