Νοκ άουτ ο Βερόν!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Ματίας Βερόν, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. 

Με μία ακόμα σημαντική απουσία θα πάει στο Καραϊσκάκη ο ΟΦΗ. Εκτός από τον Περογαμβράκη ο οποίος ήταν γνωστό εδώ και αρκετές μέρες πως θα απουσιάσει, εκτός μάχης τέθηκε και ο Βερόν ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού ενώ εκτός  έμεινε και ο Μονιάκης ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα με προπόνηση στο ΒΑΚ με τον Σα Πίντο να επιλέγει 19 παίκτες και την αποστολή στο Καραϊσκάκη που είναι οι εξής:

Φερναντέζ, Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Ζβασίγια, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζε, Μακουκούλα, Γκαλέτι και Όγιος.

Εκτός αποστολής εκτός από τους Βερόν, Μονιάκη και Περογαμβράκη έμειναν και οι Νιμανί, Αγριμάκης, Κυζιρίδης, Μπανούσης, Φαζός, Γιαγκιόζης, Βιτώρος, Ροβίθης με τους τέσσερις τελευταίους να ενσωματώνονται με την ομάδα Νέων Κ20 του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook