Βέλιτς: “Οι απαιτήσεις είναι πάντα αυξημένες στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Ο Βόσνιος τεχνικός μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγαπημένο του ΟΦΗ, ο οποίος είναι πάντα στην καρδιά του όπως τόνισε. 

Αναλυτικά όσο είπε ο Βόσνιος τεχνικός αναφερόμενος στον ΟΦΗ στον Αthletic Radio 104,2.

Για τον ΟΦΗ και την εικόνα που έχει για την ομάδα…

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει πολλά παιχνίδια. Είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως έχει κάνει καλές μεταγραφές, γνωστών ποδοσφαιριστών και ήταν λογικό να περιμένει κανείς καλύτερη πορεία. Από την άλλη ακόμα είναι νωρίς, το πρωτάθλημα είναι στην αρχή και μία-δυο συνεχόμενες νίκες μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Έγινε αλλαγή προπονητή και ελπίζω να λειτουργήσει ευεργετικά και να πάνε καλύτερα στην συνέχεια.

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα…

Είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Στο μυαλό μου και στην συνείδηση μου ο ΟΦΗ  είναι μεγάλη ομάδα και με θερμή υποστήριξη του κόσμου. Με τέτοιο κόσμο οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Το να υπηρετείς τέτοιες ομάδες σημαίνει να έχει  και την ικανότητα να ανταποκριθείς σε αυτές τις απαιτήσεις. Ακόμα είναι νωρίς και ελπίζω να είναι καλύτερη η συνέχεια.

Για τον Σα Πίντο και αν έχει άποψη για την δουλειά του…

Προσωπικά δε γνωρίζω πολλά για τον προπονητή.Δεν θέλω και δεν μπορώ να πω πολλά. Είναι μια αξιόλογη ποδοσφαιρική και προπονητική σχολή η Πορτογαλία και από αυτή την άποψη έχει απαραίτητες προϋποθέσεις να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον ΟΦΗ. 

Για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος του ΟΦΗ…

Και εγώ τους χαιρετώ. Ο ΟΦΗ ήταν η πρώτη ομάδα στο εξωτερικό και ειναι πάντα στην καρδιά μου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook