Tετ-α-τετ Πουλινάκη-Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητής του ΟΦΗ μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα με κυρίαρχο θέμα την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και τις διεξόδους που πρέπει να βρει για να έρθουν οι νίκες και να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.   Η συζήτηση θα συνεχιστεί και την Τρίτη (22/10) σε νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Βήμα βήμα πρέπει να τ’ αλλάξουμε. Είναι μια καινούργια ομάδα για εμένα, δεν ήξερα το πρωτάθλημα εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αλλά από την άλλη σε δύο ημέρες έχω μάθει πολλά πράγματα.Θα αναλύσω το παιχνίδι όπως κάνω πάντα και θα δώσω προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να αλλάξουν στην άμυνα, στην επίθεση, στις πάσες και στα τελειώματα.Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή, να παίζουμε πιο απλά και να μην παίρνουμε ρίσκα αμυντικά, ειδικά στην αρχή γιατί μας περιμένουνε οι αντίπαλοι.Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πολλά πράγματα, αλλά μου άρεσε η καρδιά των παικτών και θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω να καλυτερεύσουν την απόδοσή τους για να καλυτερεύσει και η απόδοση της ομάδας» ήταν κάποια από τα λόγια το τεχνικού του ΟΦΗ. 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook