Σα Πίντο: “Υπάρχουν πολλά πράγματα για να αλλάξω”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αποθέωσε τον κόσμο και τόνισε ότι το ματς με τον Εργοτέλη θα του δώσει την δυνατότητα να αλλάξει πολλά στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Eίναι ένα ντέρμπι, έχει πολύ πάθος και πίεση. Κάθε ομάδα θέλει να δώσει το μάξιμουμ. Δεν έπρεπε να δεχτούμε το πρώτο γκολ, ακόμα και αν το παιχνίδι δεν ήταν καλό μέχρι εκείνο το σημείο ο αντίπαλος την πρώτη φορά που έφτασε στην εστία μας, έφτασε στο γκολ. Και νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν ήταν καλό και το αποτέλεσμα ήταν σωστό. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πιο επιθετικά, με περισσότερο πάθος και πιο γρήγορα. Παίρναμε καλύτερες αποφάσεις, είχαμε καλύτερη κίνηση στην επίθεση και δικαιούμασταν να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. Δικαιούμασταν τη νίκη και είμαστε η μοναδική ομάδα που το άξιζε. Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη έκανε καλή δουλειά και μας έμποδισε να κερδίσουμε γιατί είχαμε δύο κλασσικές ευκαιρίες. Παίζαμε έναντιον μιας καλής ομάδας, είχαν καλή αυτοπεποίθηση από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τους και εμείς αυτήν την στιγμή δεν έχουμε αυτήν την αυτοπεποίθηση. Έφτασα πριν από 2 ημέρες, ήταν ένα παιχνίδι για να μάθω και εγώ την ομάδα και θα με βοηθήσει να πάρω τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον. Οι παίκτες δεν είναι ευχαριστημένοι στα αποδυτήρια γιατί πιστεύουν ότι έπρεπε να κερδίσουν με βάση την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο”.

Για το τι χρειάζεται να αλλάξει: “Βήμα – βήμα, δεν γίνεται να τα αλλάξουμε όλα. Είναι μια νέα πραγματικότητα για εμένα, δεν γνώριζα την ομάδα από πριν – ούτε το πρωτάθλημα. Σε δύο ημέρες έχω μάθει πολλά πράγματα. Θα αναλύσω το παιχνίδι όπως κάνω πάντα και οπωσδήποτε θα δώσω προτεραιότητα σε αυτά που θέλω να αλλάξω. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να αλλάξω στην άμυνα και στην επίθεση. Στο τρανζίσιον ανάμεσα στην επίθεση και την άμυνα. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή και να παίζουμε πιο απλά και να μην παίρνουμε ρίσκα αμυντικά ή επιθετικά. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα να κάνουμε πολλά πράγματα αλλά μου άρεσε η καρδιά των παικτών, πάλεψαν πολύ και έδειξαν ότι θέλουν να κερδίσουν. Θα τους βοηθήσω να βελτιώσουν την απόδοση τους ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας”.

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: “Φανταστική. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε παραπάνω, τα έχουμε όλα από τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ήταν φανταστικός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook