Nίκη και μόνο νίκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ με νέο τεχνικό στον πάγκο του θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και σε ένα “Γεντί Κουλέ” καμίνι στοχεύει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον  συμπολίτη Εργοτέλη (LIVE 18:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Έχοντας πλέον νέο προπονητή και νέα αύρα στην ομάδα, ο ΟΦΗ θέλει να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα και να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Σε ένα “Γεντί Κουλέ” που θα είναι “καμίνι” οι “ασπρόμαυροι” χρειάζονται μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη ώστε να η ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται αλλά και να τονώσει την ψυχολογία της εν όψει της συνέχειας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον ΟΦΗ με τον Σα Πίντο να παίρνει στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι παρακάτω:

Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, , Μιλιάζες, Μονιάκης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ζε, Φραγκουλάκης, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Μακουκούλα, Ζόρο, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Νιμανί και Γκαλέτι. 

Επέστρεψαν στην δράση Ζόρο και Γκαλέτι που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν με αποτέλεσμα να είναι ξανά διαθέσιμοι ενώ ο Αργεντινός δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικός.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μακρής και οι Γιαγκιόζης, Αγριμάκης, Βιτώρος, Μπανούσης, Ροβίθης, Φαζός, Δαμιανάκης, Λαμπρόπουλος, Στάθης, Όγιος και Κυζιρίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook