Ύστατη προσπάθεια για Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει μια ύστατη προσπάθεια από πλευράς ΟΦΗ για να μεταπεισθεί ο Νίκος Νιόπλιας και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η περίπτωση του Σάκη Τσιώλη είχε μπει – εδώ και αρκετές ημέρες – ήδη στο “ντουλάπι” μετά το ατυχές συμβάν με τον θάνατο του αδερφού του και στην ομάδα είναι διατεθειμένοι να κάνουν την τελευταία προσπάθεια για να μεταπείσουν το Νίκο Νιόπλια και να αλλάξει γνώμη ώστε να αναλάβει το τιμόνι του ΟΦΗ.

Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει ένα μπαράζ τηλεφωνικών επαφών ανάμεσα στο Νίκο Νιόπλια και τους Μάνθο Πουλινάκη, Νίκο Μαχλά προκειμένου ο τελευταίος να αλλάξει γνώμη. Οι αντιδράσεις μερίδας κόσμου αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος έπαιρνε τα μηνύματα μιας και είναι ήδη στο Ηράκλειο, αποτέλεσε τον ανασταλτικό παράγοντα για να πει το πολυπόθητο “ναι”. Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν συνεχείς επαφές μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου ο Νιόπλιας να αλλάξει άποψη ωστόσο η υπόθεση κολλούσε στην διστακτικότητα του τελευταίου που δεν ήθελε να διχάσει τον κόσμο του ΟΦΗ – όπως και ο ίδιος επισήμαινε στο περιβάλλον του.

Θεωρείται δεδομένο πάντως ότι από την πλευρά του ΟΦΗ θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια προκειμένου να μεταπεισθεί ο Νιόπλιας καθώς εδώ και ημέρες είναι εκείνος που αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για τον πάγκο του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook