Να σπάσει το ρόδι…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα θα παραταχθεί απέναντι στον Πανθρακικό ο ΟΦΗ (LIVE 18:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) που θέλει να σπάσει επιτέλους το ρόδι και να πάρει το πρώτο του τρίποντο.

Mετά και τα χθεσινά αποτελέσματα ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετρώντας σε 6 ματς μόλις 4 βαθμούς, μια συγκομιδή που φυσικά βάση της εικόνας που έχει δείξει η ομάδα αλλά και του υλικού δεν αξίζει. Οσοι αγωνιστούν σήμερα καλούνται να καταθέσουν ψυχή ώστε η ομάδα να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και να μπει μετά την διακοπή που ακολουθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον ΠΑΟΚ, εκτός από αυτή του Ζόρο που είναι αναγκαστική, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Σβασίγια,.

Έτσι η πιθανότερη ενδεκάδα είναι αυτή με τους  Δασκαλάκη, Μπούρμπο, Τριποτσέρη, Ζβασίγια, Μιλιάζε, Ζε Εντουάρντο, Βερόν, Μακρή, Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι  Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Μονιάκης, Ζβασίγια, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Μακουκούλα, Όγιος, Λαμπρόπουλος, Ζε και Φραγκουλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook