«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 5 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Ζήτησε Νίκη

Ο Μανθος Πουλινάκης ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι δεν θα ανεχθεί κρούσματα απειθαρχίας.

Tην ευκαιρία για μία νέα αρχή βλέπουν όλοι στον ΟΦΗ το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή κι αυτό το μήνυμα έστειλε χθες στους παίκτες ο ίδιος ο Μσνθος Πουλινάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητές τους. αλλά και την πεποίθηση ότι μπορούν να πετύχουν την πρώτη φετινή νίκη στο αυριανό ματς.
«Με μία νίκη στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ θα μπει σε ένα άλλο δρόμο στη συνέχεια του πρωταθλήματος», είπε.
σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πουλινάκης. για να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες. Αμέσως μετά. βέβαια, έσπευσε να θέσει προ των ευθυνών τους τους παίκτες, με αφορμή το τελευταίο κρούσμα απειθαρχίας του Νιμανί.
«Η ομάδα παραμένει αμείλικτη σε θέματα πειθαρχίας», τους είπε. Μάλιστα, ο Νιμανί που ήταν παρών εκείνη τη στιγμή, ζήτησε «συγγνώμη» ενώπιον όλων για την πρόσφατη συμπεριφορά του. Μία «συγγνώμη» που έγινε αποδεκτή από πρόεδρο και προπονητή κι έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν. Παράλληλα, ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ είχε τηλεφωνική επαφή με τον Περιφερειάρχη Κρήτης. Σταύρο Αρναουτάκη. για να ζητήσει βοήθεια για τα έργα που απαιτείται να γίνουν στο γήπεδο.
Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα δει το θέμα και εντός δεκαπέντε ημερών θα έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Η επικοινωνία έγινε στο περιθώριο των ανακοινώσεων για τις χρηματοδοτήσεις σε αθλητικά έργα που έγιναν απο την Περιφέρεια Αττικής, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
■■■ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑ ΤΟΝ ΑΓΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ «ΠΕΤΑΕΙ» ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΜΕΣΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ). ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΠΖΟΝΤΑΙ OI ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΓΚΑΛΕΤΙ, ΖOΡO.

 GOAL: Προεδρική παρέμβαση

Τα αποδυτήρια του ΟΦΗ επισκέφτηκε ο Μάνθος Πουλινάκης για να εκφράσει την εμπιστοσύνη τους στους παίκτες και να τους ζητήσει τη νίκη, που θα σηματοδοτήσει νέο ξεκίνημα. «Σας πιστεύω”.
Η νίκη στην Κομοτηνή θα μας δώσει ώθηση για καλύτερη συνέχεια» ήταν τα λόγια του. Παράλληλα, ο Νιμανί ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Τέλος, υπήρξε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, αναφορικά με τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο γήπεδο.

ΦΩΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο: Μια νίκη. Έχουν ολοκληρωθεί έξι αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα και ακόμα να σταυρώσουν τρίποντο οι Ηρακλειώτες. Παρ’ ότι η σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, προς το παρόν μόνο ισοπαλίες και ήττες. Οι Κρητικοί ευελπιστούν το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή να αποτελέσει την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα. Άλλος χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και για αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια πριν από την έναρξη του χθεσινού προγράμματος. Εδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη και ντόπαρε ψυχολογικά την ομάδα ενόψει του αγώνα στη Θράκη. «Πιστεύουμε όλοι στις.
δυνατότητές σας και στις ικανότητες σας. Πάμε στην Κομοτηνή για να κερδίσουμε και με νίκη βλέπουμε διαφορετικά τη συνέχεια. Θέλω να είστε σωστοί ‘<Ντό»£ς» nouBivaxn οίους παίκτες ο Ζήτησε συγγνώμη ο Κιμβνι στις υποχρεώσεις σας, πάνω από όλους είναι η ομάδα.
Δεν θα ανεχτούμε κανένα κρούσμα απειθαρχίας», είπε ο Πουλινάκης. Στο περιθώριο της παρουσίας του προέδρου βγήκε μπροστά ο Φρεντερίκ Νιμανί. Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός, λίγες μέρες μετά το κρούσμα απειθαρχίας του, ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του τόσο από τον Πουλινάκη όσο και από τους συμπαίκτες του, η οποία έγινε αποδεκτή. Το θέμα θεωρείται λήξαν και στον ΟΦΗ επιχειρούν να συσπειρωθούν, ώστε η συνέχεια να είναι καλύτερη για όλους μέσα στην ομάδα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook