Στεφανουδάκης: “Το τελευταίο δεκάλεπτο με τον ΠΑΟΚ είναι ο ΟΦΗ που περιμένω να δω”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Γιώργος Στεφανουδάκης φιλοξενούμενος στον Athletic Radio 104,2 μίλησε για την εικόνα που του έχει αφήσει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα αλλά και για την κατάσταση των Γκαλέτι, Ζόρο και Μακουκούλα.

Aναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Στεφανουδάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 

Για την εικόνα του ΟΦΗ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα…

Εγώ έχω δει ένα καλό ΟΦΗ, άτυχο,  δεν βγήκαν τα αποτελέσματα, σίγουρα δεν έκανε αυτά που ήθελε. Έχουμε μπροστά ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι δένει. Το τελευταίο δεκάλεπτο με τον ΠΑΟΚ είναι ο ΟΦΗ που περιμένω να δω. Πιστεύω να βοηθήσει και η προσθήκη Μακουκούλα. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια και δεν ήρθαν τα ανάλογα αποτελέσματα. Αυτό φέρνει και άγχος. Είναι και θέμα τύχης. Είδες χθες τον Ολυμπιακό. Τρεις ευκαιρίες, τρία γκολ, χαίρεται.Στο παιχνίδι με την Παρί έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και έφαγε 4. Κάποια στιγμή θα σπάσει και η δικια μας γκίνια.

Για το αν πιστεύει πως με μια νίκη  μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην ομαδα…

Ειναι ψυχολογία. Με μια νίκη αλλάζουν όλα. Με μεγάλο ενδιαφέρον είδα την είσοδο του Μακουκούλα. Πιστεύω πως θα γίνουμε πολλοί ισχυροί μπροστά, ένα σημείο που η ομάδα πάσχει. Υπάρχει απειρία, υπάρχουν και παίκτες πρωταγωνιστές. Ο Μπουρμπος έχει κάνει εκπληκτικά παιχνίδια, ο Μακρής πάει καλά το ίδιο και ο Βερόν. Επίσης και ο Δασκαλάκης. Μας λείπει μόνο το γκολ.

Για Μακουκούλα…

Το παιδί ήρθε με αρκετά προβλήματα, έχει να παίξει 6 μήνες και πριν 10 μέρες κούτσαινε ακόμα. Πλέον είναι σε αρίστη κατάσταση, σήμερα τον είδα και του έκανα την τελευταία ένεση. Μιλήσαμε και μου είπε πως τα γκολ που έχασε δεν θα τα έχανε αν ήταν έτοιμος.

Για τον τραυματισμό του Ζόρο…

Είναι μια θλάση δευτέρου βαθμού. Είναι σημαντική. Πιστεύω με τον Εργοτέλη θα είναι μάλλον στην διάθεση του προπονητή. Το παιδί κλήθηκε να παίξει σε λίγες μέρες δύο ματς ελλείψει και άλλου στόπερ. Οι αθλητές με μεγάλη μυϊκή μάζα είναι ευπαθείς σε θλάσεις.

Για Γκαλέτι…

Ο Γκαλέτι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Λόγω της μεταμόσχευσης δεν μπορείς να δώσεις φάρμακα. Είναι λογικό να έχει κάποιες θλάσεις. Είναι τα πρώτα του παιχνίδια, θα βρει τα πράγματα μόνος του. Ο Γκαλέτι είναι Γκαλέτι. Με ιδιαίτερες συνθήκες, δεν το έχει περάσει αυτό για να ξέρεις τα επίπεδα του. Αυτό θα το βγάλει τώρα, από τις παρενέργειες, τις θλάσεις κτλ.

Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας…

Να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα και το αύριο θα είναι καλύτερο. Έχουμε το δικαίωμα να προσδοκούμε. Αυτός ο κόσμος την κάνει μεγάλη και είναι λογικό να έχει προσδοκίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook