“Κλείδωσε” η 11αδα για το ματς της Κομοτηνής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο Παύλος Δερμιτζάκης στην προπόνηση της Πέμπτης να ανακάτεψε την τράπουλα όμως ο Καβαλιώτης τεχνικός προετοιμάζει τον ΟΦΗ έχοντας ως “μοντέλο” το αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Την περασμένη Κυριακή, ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ έδειξε εξαιρετική εικόνα στο πρώτο 25λεπτο αλλά και στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης. Με στόχο να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, ο ΟΦΗ θα πάει στην Κομοτηνή έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Για να το πετύχει αυτό, αναμένεται να παρατάξει τον ΟΦΗ με την ίδια 11αδα με την οποία ξεκίνησε και κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική. Παρά το γεγονός ότι στην προπόνηση της Πέμπτης, ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα δεν φαίνεται να αλλάζει πλάνα για την αναμέτρηση της Κομοτηνής.

Ειδικό βάρος δόθηκε στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όπου ο Παύλος Δερμιτζάκης ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στις στημένες φάσεις. Όπως όλα δείχνουν, αλλαγές στην 11αδα δεν πρόκειται να σημειωθούν και ο ΟΦΗ πάει στην Κομοτηνή με τους “11” του “Γεντί Κουλέ της προηγούμενης Κυριακής – με μοναδική αλλαγή τον Ζβασίγια που θα πάρει την θέση του τραυματία Ζόρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook