«Είπαν για το ψεύτικο πριμ για να μας κάνουν κακό»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την αγανάκτηση του και τον εκνευρισμό του εξέφρασε ο Σήφης Δασκαλάκης με δηλώσεις του στα “Σπορ του Βορρά” σχετικά με όσα διέρρευσαν και αφορούσαν το υποτιθέμενο πριμ για νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ!

«Είπαν για το ψεύτικο πριμ για να μας κάνουν κακό» είπε ο Σήφης Δασκαλάκης έδειξε πραγματικά θιγμένος στην ερώτηση για το υποτιθέμενο πριμ των 150.000 ευρώ αν ο ΟΦΗ κέρδιζε τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Αυτά βγήκαν από κάποιους για να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια αυτό. Το μόνο πριμ για μας θα ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης», τόνισε και πρόσθεσε: «Τελικά το 1-1 δεν άφησε καμία ομάδα ικανοποιημένη για ξεχωριστούς λογούς. Εμείς θέλαμε την πρώτη μας νίκη στο ΠΑΟΚ. Προηγηθήκαμε αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ… Ο ΠΑΟΚ είχε βέβαια τα δικά του κίνητρα, καθώς θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο…».

Στη διάρκεια του αγώνα έκανε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις για τις οποίες είπε: «Ήμουν σε καλή μέρα. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση. Ήμουν έτοιμος και προσπάθησα όσο μπορούσα να κρατήσω ανέπαφη την εστία μου. Στις περισσότερες φάσεις τα κατάφερα, αλλά δεν γλίτωσα το γκολ…»

«Νομίζω ότι η απόκρουση ίατον Νέτσιντ στο τέλος ήταν η πιο δύσκολη. Ήταν πολύ κοντά, εξ επαφής και απέκρουσα ενστικτωδώς», είπε ο Δασκαλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook