“Υπερεκτιμήσαμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Τριποτσέρης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα του Γεντί Κουλέ: «Στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι εμείς, στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πάρα πολύ και από το 80 και μετά δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω έγινε ένα πολύ όμορφο ματς. Εμείς θέλαμε τη νίκη, που θα μας βοηθούσε να ανέβουμε και ψυχολογικά» και συνέχισε λέγοντας «Ίσως να υπερεκτιμήσαμε το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε. Ίσως μέσα μας το υπερεκτιμήσαμε αλλά δεν το παρατήσαμε και παλέψαμε ακόμη και μετά το γκολ. Επειδή κερδίζαμε ίσως εμείς σαν παίκτες πιστέψαμε ότι με το 1-0 υπέρ μας θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια κενά και να κάνουμε το 2-0».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό το ξέραμε. Έχει κατοχή και πολύ καλούς παίκτες και πιστεύω ότι μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξέραμε ότι είναι πολύ δυνατός στις στημένες φάσεις, όπως και έγινε και μας δυσκόλεψε γιατί είχε την κατοχή και εμείς έπρεπε να τρέξουμε πολύ. Τελικά μας ισοφάρισε και είχε και άλλες δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες».

Για το πρωτάθλημα γενικά: «Όλες οι άλλες ομάδες είναι πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση. Στη βαθμολογία οι διαφορές είναι στο βαθμό. Πιστεύω πως η διακοπή που έρχεται θα είναι βάλσαμο για όλες τις ομάδες, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν πολλοί παίκτες. Μετά από τη διακοπή νομίζω θα ξεχωρίσουν κάποιες ομάδες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook