“Είναι πρόβλημα το ότι γύρισε πίσω η ομάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε για την οπισθοχώρηση ότι “δεν δώσαμε εντολή να γυρίσει η ομάδα” ενώ στάθηκε στην θέληση που έδειξε η ομάδα στο τελευταίο 15λεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

“Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα αλλά και την πίεση για το αποτέλεσμα. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και καταλαβαίνετε ότι είναι ένα στοιχείο που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας. Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πάθος, δύναμη και διάθεση αλλά και σταθήκαμε πολύ καλά – τακτικά. Για αυτόν τον λόγο προηγηθήκαμε με τον Περογαμβράκη ενώ είχαμε και φάσεις. Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό, πήρε την κατοχή της μπάλας. Εμείς σε αυτό το σημείο, προσπαθούσαμε με αλλαγές σχηματισμού προσπαθούσαμε να αποτρέψουμε τον αντίπαλο ώστε να κρατήσει την κατοχή της μπάλας. Νομίζω ότι εκτός από την πρώτη αναγκαστική αλλαγή, βοήθησε πολύ ο Φραγκουλάκης γιατί έδωσε τρεξίματα στο κέντρο και θα έλεγα ότι ο αντίπαλος μας πίεζε μόνο με στημένες φάσεις όπως έγινε η ισοφάριση μέσα από καραμπόλα. Φτάσαμε στο τέλος με την είσοδο του Μακουκούλα όπου υπήρχε ένα δίλημμα: Να αφήσουμε μέσα έναν κουρασμένο παίκτη όπως ο Παπάζογλου και να παίξουμε με 4-4-2. Όμως, για εμένα υπερίσχυσε η λογική που λέει ότι αν δεν μπορείς να πάρεις ένα ματς, τουλάχιστον μην το χάσουμε. Όμως, δείξαμε ότι είχαμε την θέληση και τις απαιτήσεις για να πάρουμε το ματς. Από το 85′ μέχρι το 92′ είχαμε 5 φάσεις για γκολ και προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το ματς όσο το δυνατόν καλύτερα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη που ήταν ο κυρίαρχος στόχος μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Για την οπισθοχώρηση του ΟΦΗ: Η ομάδα δίνει χώρο χώρις να το θέλει. Δεν δώσαμε καμία εντολή ούτε είναι θέμα κόπωσης. Σίγουρα, το ότι γυρίσαμε είναι πρόβλημα αλλά δεν υπήρχε καμία εντολή, ούτε θέμα κόπωσης.

Για τον τραυματισμό του Ζόρο: “Υπέστη θλάση και μας ανάγκασε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook