«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

 

Sportday: «Εδεσε» Μονιάκη

O ΟΦΗ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015) ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ TOY 25ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ

Μέχρι το 2015 θα φοράει τη φανέλα του ΟΦΗ ο Μανόλης Μονιάκης.Οι καλές εμφανίσεις του Μανόλη Μονιάκη με τον ΟΦΗ συνεχίζονται και φέτος, παρ’ ότι ο συναγωνισμός στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι αυξημένος.
Ετσι. η είδηση ότι η κρητική ΠΑΕ επέκτεινε το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2015 δεν προκάλεσε έκπληξη.
Ο 25χρονος αριστερός μπακ συμφώνησε με τον πρόεδρο. Μάνθο Πουλινάκη. να επεκτείνει για έναν επιπλέον χρόνο το συμβόλαιο του (έληγε το προσεχές καλοκαίρι) με βελτιωμένες αποδοχές.
Μάλιστα, η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει ότι υπάρχει η προοπτική για νέα αναπροσαρμογή του συμβολαίου στο εγγύς μέλλον.
Ο Μονιάκης ευχαρίστησε τον Πουλινάκη και το Δ.Σ.
για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν και χαρακτήρισε «σπίτι» του τον ΟΦΗ. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. λέγοντας: «Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, όμως μέχρι τώρα για διάφορες συγκυρίες δεν μπορέσαμε να πάρουμε σε βαθμούς αυτό που αξίζουμε ως ομάδα. Ομως. όλοι μαζί την Κυριακή θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ «ΕΝΕΣΗ» Η νίκη στην Καλλιθέα για το Κύπελλο αποτέλεσε ψυχολογική «ένεση» για τους παίκτες του ΟΦΗ. οι οποίοι ελπίζουν ότι στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «θ.Βαρδινογιάννης» θα πετύχουν και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει τον τραυματία Γκαλέτι και τον ανέτοιμο Μακουκούλα και έχει διλήμματα για αρκετές θέσεις της ενδεκάδας. Δεν είναι σίγουρος, φερ’ ειπείν, ο παρτενέρ του Ζορό στο κέντρο της άμυνας (τη θέση διεκδικούν ο Σβασίγια. που εξέτισε την ποινή του και ο Τριποτσέρης). όπως και ο τερματοφύλακας (ο Φερνάντες τα πήγε καλά στην Καλλιθέα και διεκδικεί τη θέση τού Δασκαλάκη). Ο Δερμιτζάκης δεν έχει αποφασίσει ούτε για τον αριστερό μπακ. μεταξύ των Μονιάκη και Μιλιάζες. ενώ στο κέντρο οι Ζε Εντουάρντο.
Βερόν και Μακρής έχουν προβάδισμα, όπως και οι Περογαμβράκης. Κουτσιανικούλης. Παπάζογλου στην επίθεση.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ «θ. ΒΑΡΔΙΝΟΠΑΝΝΗΣ» ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

GOAL: «Μόνια» έως το 2015

 Σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας με τον Μανώλη Μονιάκη προέβη ο ΟΦΗ. Το συμβόλαιο του Κρητικού αριστερού μπακ έληγε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και πλέον θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2015.0 Μονιάκης χαρακτήρισε σπίτι του τον ΟΦΗ και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «θα πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που μαζί με τον φανταστικό μας κόσμο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρώτη, μας νίκη.
και να κάνουμε μια νέα αρχή. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, όμως μέχρι τώρα για διάφορες συγκυρίες δεν μπορέσαμε να πάρουμε σε βαθμούς αυτό που αξίζουμε ως ομάδα».
ΦΩΣ: “Παιχνίδι-σταθμός με ΠΑΟΚ”
Πολλά σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του ΟΦΗ θα κρίνει το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ». Παίζονται πολλά στην ομάδα του Ηρακλείου και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική. Έξι επίσημα ματς έχει δώσει φέτος η ομάδα και έχει σκοράρει μόλις δύο φορές. Προχθές μάλιστα το τέρμα σημειώθηκε από στόπερ (Ζορό) στο 94′. Γτσ να κερδίσει κανείς πρέπει να σημειώσει γκολ και αυτό για τον ΟΦΗ αποτελεί φέτος «ανοιχτή πληγή». Το θέμα είναι ότι η ομάδα της Κρήτης ακόμα δεν έχει νικήσει, βαθμολογικά παραμένει στα χαμηλά πατώματα και οι μουρμούρες για τον Παύλο Δερμιτζάκη δεν σταματούν. Είναι σαφές λοιπόν ότι ο αγώνας κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει μεγάλη σημασία για τους «μελανόλευκους». Επιπλέον, για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα μείνει εκτός αποστολής. Ο Αργεντινός έχει ήδη χάσει δέκα προπονήσεις εξαιτίας του τραυματισμού του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Η χθεσινή μέρα ήταν ευχάριστη για τον Μανώλη Μονιάκη. Ο αριστερός μπακ επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ έως το 2015. «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μανώλη Μονιάκη ως το καλοκαίρι του 2015. Ο Μονιάκης, που είχε συμβόλαιο μέχρι τις 30/6/2014, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, και αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο με προοπτική να υπάρξει σύντομα και νέα αναπροσαρμογή του συμβολαίου», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο εκ των αρχηγών δήλωσε: «Είμαι ιδιαιτέρα χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου, καθώς, όπως είναι Ανανέωσε μέχρι το 2015 στον ΟΦΗ ο Μονιάκης γνωστό, ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και να είναι σίγουροι ότι δεν θα την προδώσω ποτέ. Φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με πέρσι και θα πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, που μαζί με τον φανταστικό μας κόσμο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και να κάνουμε μια νέα αρχή.
Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, όμως μέχρι τώρα για διάφορες συγκυρίες δεν μπορέσαμε να πάρουμε σε βαθμούς αυτό που αξίζουμε ως ομάδα.
Όμως όλοι μαζί την Κυριακή θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».
Από εκεί και πέρα, ο Πουλινάκης είχε χθες συνάντηση με τον τέως αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μανώλη Παπακαλιάτη.
Θέμα της κουβέντας ήταν οι οφειλές της προηγούμενης διοίκησης, με τον Πουλινάκη να διευκρινίζει ότι η τωρινή διοίκηση έχει δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες εξελίξεις προκειμένου να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.
Με ανακοίνωσή του, τέλος, ο σύλλογος παλαιμάχων ΟΦΗ σχολίασε το t 1 παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Μετά την πρώτη νίκη του ΟΦΗ επί της Καλλιθέας, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΟΦΗ ενώνει τη φωνή του με τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας για να πετύχουμε και νέα νίκη την Κυριακή επί του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες και γενικότερα το ποδοσφαιρικό τμήμα, στους οποίους έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη, θα δώσουν το άπαν των δυνατοτήτων τους, σε ένα ματς που θα έχει δύο νικητές. Τον ΟΦΗ και τον κόσμο του».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook