Ψάχνοντας την πρώτη νίκη και στο πρωτάθλημα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην προσοχή του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στρέφει ο ΟΦΗ, ο οποίος στοχεύει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Η πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ ήρθε στην Καλλιθέα. Μπορεί η ομάδα να μην ικανοποίησε με την απόδοση της, μπορεί να κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις και να χρειάστηκε τα αντανακλαστικά του Ντάνι Φερντάντες για να μείνει ανέπαφη η εστία της, ωστόσο μια νίκη είναι πάντα μια νίκη ενώ υπάρχει και ένα σημαντικό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς με την Καλλιθέα.

Πλέον στον ΟΦΗ με ανεβασμένη την ψυχολογία στρέφουν την προσοχή τους στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο για την ομάδα μιας και παίζει κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος η οποία μετά και την “γκέλα” του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο την προηγούμενη αγωνιστική θέλει στην χειρότερη περίπτωση να παραμείνει στον κατόπι του. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα θα ξέρει και το αποτέλεσμα τουΟλυμπιακού που αγωνίζεται το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα ξεκινήσει τη μίνι προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον τεχνικό του ΟΦΗ να περιμένει να δει αν θα μπορέσει να έχει στην διάθεση του τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook