“Φρεσκάρει” την 11αδα εν όψει ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ έχοντας ως μοναδικό στόχο το σκορ που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης.

Μάικλ Όγιος και Ανδρέας Λαμπρόπουλος θα είναι – πιθανότατα – δύο από τα νέα πρόσωπα της 11αδας του ΟΦΗ κόντρα στην ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα. 

Ο Παύλος Δερμιτζάκης σκοπεύει να αλλάξει πρόσωπα κάνοντας ένα μικρό rotation, όπως ο ίδιος είχε προαναγγείλει από την προηγούμενη εβδομάδα μιας και την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί ένα σημαντικό αλλά και πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά συνέπεια, χρειάζεται και απαιτείται σωστή διαχείριση του ρόστερ προκειμένου ο ΟΦΗ να αντεπεξέλθει και στα δύο παιχνίδια που θα δώσει μέσα σε αυτό το τετραήμερο.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο Ντάνι Φερνάντες αναμένεται να ξεκινήσει βασικός – για πρώτη φορά στην φετινή σαιζόν – ενώ υποχρεωτικά θα παραμείνουν στις θέσεις τους οι Ζόρο, Τριποτσέρης. Στάθης και Μονιάκης θα αγωνιστούν στα δύο άκρα της άμυνας με τους Κάλαϊτζιτς και Φραγκουλάκη στην μεσαία γραμμή ενώ ο Λαμπρόπουλος αναμένεται να αγωνιστεί ακριβώς μπροστά τους.

Φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Μάικλ Όγιος ενώ φαίνεται πως είναι τα πάντα ανοικτά με τις άλλες δύο θέσεις της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook