“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

Goal

Group therapy Πουλινάκη – αρχηγών

Νουθεσίες και ανταλλαγή απόψεων περιελάμβανε η συνάντηση του Μάνθου Πουλινάκη με τους αρχηγούς του ΟΦΗ. Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας τα είπε με τους Γκαλέτι, Βερόν, Μπούρμπο και Μονιάκη, ούτως ώστε να αναλύσουν την έως τώρα πορεία η οποία δεν είναι αναμενόμενη βάσει του υλικού που υπάρχει φέτος, τόσο όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα άσο και τη βαθμολογική συγκομιδή. Οι φέροντες το περιβραχιόνιο ποδοσφαιριστές τόνισαν μετά βεβαιότητας ότι είναι θέμα χρόνου να ανακάμψει ο ΟΦΗ και να πάρει τα αποτελέσματα. Επισήμαναν ότι θα κάνουν τα πάντα οι ίδιοι και οι συμπαίκτες τους για να ανταποκριθεί ο ΟΦΗ στις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου.
Από την πλευρά του ο Πουλινάκης τους είπε πως τους εμπιστεύεται, αλλά δεν παρέλειψε να τους ζητήσει να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να υπάρξουν άμεσα επιτυχίες.
Οσον αφορά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν η εξής: «Αρχικά δεν σχολιάζουμε την ανακοίνωση για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θέλουμε να ανοίξουμε… χαρτοπόλεμο. Εμείς περιμένουμε την έκθεση του παρατηρητή που έχει και τη μεγαλύτερη ευθύνη για το γεγονός ότι άφησε τόσους άσχετους στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την έκθεση και εφόσον χρειαστεί θα τοποθετηθούμε.

Sportday

Τετ α τετ Πουλινάκη – αρχηγών

Σε συνάντηση που είχε ο Μόνθος Πουλινάκης με χους τέσσερις αρχηγούς του ΟΦΗ (Λουτσιάνο Γκαλέτι. Μστίας Βερόν, Χρήστος Ηπούρμπος. Μανώλης Μονιάκης) εξέφρασε τα παράπονα του και τον προβληματισμό του για την απόδοση της ομάδας.
Τους ζήτησε παράλληλα να εντείνουν την προσπάθειά τους ώστε να έρθουν, επιτέλους, τα θετικά αποτελέσματα. Φυσικά, οι τέσσερις παίκτες παραδέχτηκαν άτι οι εμφανίσεις δεν είναι αυτές που πρέπει, ωστόσο υποσχέθηκαν στον πρόεδρο του ΟΦΗ ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο.
Για τον Παύλο Δερμιτζάκη. πάντως, τα δύο προσεχή παιχνίδια (με Καλλιθέα και ΠΑΟΚ) θα αποτελέσουν… εξετάσεις.
Εάν ο ΟΦΗ δεν τα πάει καλά. τότε θα πάψει και η στήριξη της διοίκησες προς το πράσωπά του. Εν αρχή ο αυριανός αγώνας Κυπέλλου στην Καλλιθέα. Ο προπονητής του ΟΦΗ θα προβεί σίγουρα σε αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που είχε παρατάξει στη Λεωφόρο το περασμένο Σάββατο. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή και του Ανδρέα Λαμπρόπουλου.

ΦΩΣ

Τετ α τετ Πουλινάκη με αρχηγούς

Ο προβληματισμός των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι δεδομένος για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Όπως επίσης δεδομένη είναι και η εμπιστοσύνη της διοίκησης στις δυνατότητες της ομάδας. Για αυτό λοιπόν και καθώς αναζητείται η φόρμουλα που θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας ο Μάνθος Πουλινάκης θέλησε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην ομάδα, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή απασχολεί κάτι τους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να δώσει τη δική του στήριξη στο σύνολο.

Ετσι, ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ομάδας επισκέφθηκε τους παίκτες λίγο πριν από την προπόνηση και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους τέσσερις αρχηγούς (Γκαλέτι, Βερόν, Μπούρμπος, Μονιάκης), θέλοντας να ενημερωθεί για την κατάσταση. Η μόνη εξήγηση που άκουσε ήταν ότι «είναι…ανεξήγητη η κατάσταση, προσπαθούμε, αλλά δεν μας βγαίνει τίποτε» και η υπόσχεση που πήρε ήταν ότι «θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, μπορούμε και πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα, να παίξουμε καλύτερα». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε: «Η εμπιστοσύνη μας απέναντι σας είναι δεδομένη, να το ξέρετε καλά αυτό, για αυτό και έχουμε απαιτήσεις. Καταλαβαίνετε και εσείς ότι αυτό που έχετε δείξει μέχρι τώρα στο γήπεδο ούτε μας αρέσει αλλά ούτε και σας αξίζει. Προσπαθήστε ακόμη περισσότερο. Έχετε δυνατότητες να πάτε τον ΟΦΗ εκεί που μπορεί και του αξίζει». Η αλήθεια πάντως είναι ότι η αγωνιστική παρουσία της ομάδας έχει προβληματίσει και τους ίδιους τους παίκτες, οι οποίοι πριν από την προπόνηση της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια και συνομίλησαν μεταξύ τους, προσπαθώντας να βρουν τι συμβαίνει και δεν μπορούν να… σταυρώσουν νίκη. Είναι φανερό λοιπόν πως τα δύο επόμενα παιχνίδια, το αυριανό του Κυπέλλου στην Καλλιθέα (περισσότερο για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας) και εκείνο της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την πορεία της ομάδας, αφού πλέον χρειάζεται απαραιτήτως πόντους και ψυχολογία. Μάλιστα το πιθανότερο είναι να γίνει αύριο εκτεταμένο ροτέισον από τον Παύλο Δερμιτζάκη προκειμένου να έχει φρέσκους τους παίκτες στο ματς της Κυριακής. Η αποστολή του ΟΦΗ θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook