“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Στην… πρίζα

Η άσχημη εμφάνιση στο ματς με τον Παναθηναϊκό βάζει στην… πρίζα άπαντες στον ΟΦΗ, με πρώτο και καλύτερο τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Μετά από πέντε αγωνιστικές, άλλωστε, η κρητική ομάδα παραμένει χωρίς νίκη, προβληματίζοντας στα περισσότερα ματς με την αγωνιστική της εικόνα, αν και είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Το ματς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα, την Πέμπτη, προσφέρεται για την κατάκτηση της πρώτης φετινής νίκης που κρίνεται απαραίτητη για να υποδεχτεί ο ΟΦΗ με καλή ψυχολογία την ερχόμενη Κυριακή τον ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς τους τραυματίες Γκαλέτι, Φραγκουλάκη. Ο Αργεντινός δεν θα παίξει στο ματς του Κυπέλλου για να είναι έτοιμος κόντρα στον «δικέφαλο».
η Συνθήκες τρομοκρατίας καταγγέλλουν οι ιθύνοντες του ΟΦΗ στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου.
η Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ο Μανόλης Φαζός που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Φαζός. που είναι 18 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Π ΑΝΟΜ και πριν από 5 χρόνια πήγε στις ακαδημίες του ΟΦΗ.

Sportday

Τους “καίει” το παρελθόν

Σύσκεψη για να δουν τι θα κάνουν θα έχουν σήμερα το απόγευμα σε αίθουσα του Δήμου Ηρακλείου παρόντος πιθανόν και του δημάρχου, Γιάννη Κουράκη- πρώην παράγοντες του ΟΦΗ, οι οποίοι για λογαριασμό της ΠΑΕ είχαν μπει εγγυητές στην Παγκράτια Τράπεζα, η οποία τώρα τους στέλνει εξώδικα. Η πλευρά του Μάνθου Πουλινάκη εμφανίζεται καθησυχαστική απέναντι τους, λέγοντας ότι από τις 24 Απριλίου είναι σ’ επαφές με στελέχη της τράπεζας κι εντός των ημερών θα διευθετηθεί το ζήτημα. 0 Ιβχρονος Ηανώλης Φαζό. που το καλοκαίρι είχε ακολουθήσει την προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας, υπέγραψε χθες πενταετές συμβόλαιο.

ΤΑ ΝΕΑ

Κάποτε Παναθηναϊκός και ΟΦΗ είχαν σχέσεις πολύ στενές, αυτό που λέμε αδελφικές. Στη σημερινή εποχή, ωστόσο, φαίνεται ότι ανοίγει μια βεντέτα. Χθες, το μέλος του ΔΣ της κρητικής ΠΑΕ , Φασομυτάκης, είπε πολλά και διάφορα. Αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου, στη συμπεριφορά του κόσμου του ΠΑΟ, αλλά και στην κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου. Μίλησε για «εχθρική ατμόσφαιρα».
Ανεβάζει τους τόνους ο ΟΦΗ, συνεπώς. Αλλά εδώ, αξίζει να αναφέρουμε τα εξής: επί δύο ημέρες, πέρα από την επίθεση στο βανάκι του συνδρομητικού καναλιού, δεν ακούσαμε το παραμικρό. Ούτε κάποιος άλλος έσπευσε νωρίτερα να καταγγείλει ασχήμιες.
Οπως και να ‘χει, πάντως, η Σούπερ Λίγκα αξίζει να ασχοληθεί με το θέμα. Γιατί σε καθημερινή βάση βγαίνουν στην επιφάνεια παρασκήνια από το ματς και οι αρμόδιοι πρέπει να αποκτήσουν ξεκάθαρη άποψη για όσα συνέβησαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook