Ζόρο στο Gentikoule: “Ο Μακουκούλα θέλει να έρθει στον ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο στόπερ του ΟΦΗ μιλώντας στο Gentikoule επιβεβαίωσε τις επαφές του δίμετρου φορ και… φώναξε: “Εξαιρετικός παίκτης ο Μακουκούλα, ξέρει τα πάντα για τον ΟΦΗ”.

Μαρκ Ζόρο και Αρίζα Μακουκούλα ήταν συμπαίκτες στην Μπενφίκα την σαιζόν 2007 – 2008 ωστόσο συνεχίζουν να διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις. Και όπως μας αποκάλυψε ο Ιβοριανός στόπερ “Ο Μακουκούλα είναι φίλος μου, ήμασταν συμπαίκτες στην Μπενφίκα και μιλάμε αρκετά συχνά. Είναι εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλός χαρακτήρας. Αν έρθει, θα είναι κάτι το φανταστικό για τον ΟΦΗ”.

Ο Μαρκ Ζόρο ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτικός όταν τον ρωτήσαμε για το αν ο Μακουκούλα τον… ενημέρωσε για την πρόταση του ΟΦΗ και μας απάντησε λέγοντας ότι “μιλήσαμε για τον ΟΦΗ και μου ζήτησε πληροφορίες για τον σύλλογο. Με ρώτησε για τα πάντα. Μου είπε ότι μιλάει με τον πρόεδρο και ότι οι επαφές είναι σε πολύ καλό σημείο”.

Όσο για το τι του είπε εκείνος, ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι “μα του είπα να έρθει στον ΟΦΗ και να βοηθήσει την ομάδα! Του είπα ότι είμαστε μια νέα ομάδα με νέους και καλούς παίκτες. Ένας καλός επιθετικός σαν τον Μακουκούλα πάντα βοηθάει την ομάδα. Έχουμε δύο πολύ καλούς επιθετικούς, τον Παπάζογλου και το Νιμανί. Μακάρι να έρθει και ο Μακουκούλα για να έχουμε τρεις καλούς ποδοσφαιριστές” και συνέχισε αναφερόμενος για το αν τον πληροφόρησε για τον κόσμο του ΟΦΗ “ο Μακουκούλα έπαιξε σε μεγάλες ομάδες που έχουν τεράστιο κόσμο όπως είναι η Μπενφίκα και η Σεβίλλη. Του είπα ότι εδώ ο κόσμος είναι ενθουσιώδης και γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι”.

Ο ίδιος επέστρεψε στην δράση μετά από 20 ημέρες και όπως τονίζει στο Gentikoule “είμαι έτοιμος αλλά ο προπονητής είναι το αφεντικό για να αποφασίσει. Εγώ είμαι έτοιμος για να βοηθήσω τον ΟΦΗ”. 

Σχετικά με το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, ο 32χρονος στόπερ υπερασπίστηκε την ομάδα επισημαίνοντας ότι “ο προπονητής δουλεύει αρκετά και μου αρέσει ο τρόπος δουλειάς του. Η ομάδα θέλει χρόνο και γκολ. Όταν έρθει το πρώτο γκολ, μετά θα έρθουν και οι νίκες. Η ομάδα είναι πολύ καλή και θα έρθουν τα καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που παίζουν παίκτες με μεγάλη εμπειρία όπως ο Γκαλέτι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στον ΟΦΗ”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook