“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Εν αναμονή Μακουκούλα

Την άφιξη του κούλα, περιμένουν στον ΟΦΗ για να κλείσουν το θέμα του σέντερ φορ. Οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή είναι σε καλό δρόμο και στην κρητική ομάδα λένε ότι το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Στον ΟΦΗ περίμεναν μέχρι αργά χθες το βράδυ την οριστική απάντηση του 32χρονου παίκτη, ώστε τα επόμενα εικοσιτετράωρα να είναι στο Ηράκλειο για να περάσει απο ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράφει. Αλλωστε, δεν έχει την πολυτέλεια ο ΟΦΗ να περιμένει πολύ.

ΦΩΣ

Την απάντηση Μακουκούλα περιμένουν στον ΟΦΗ

Την απάντηση του Αρίζα Μακουκούλα περιμένουν μέχρι σήμερα οι άνθρωποι του ΟΦΗ, με την ελπίδα ότι ο Κονγκολέζος επιθετικός θα πει το «ναι» και θα ενταχθεί άμεσα στο ράστερ, ενισχύοντας τη γραμμή πυρός.
Οι πληροφορίες που φτάνουν από το «στρατόπεδο» του ΟΦΗ θέλουν την υπόθεση να βρίσκεται σε καλό δρόμο και περιμένουν το αργότερο μέχρι σήμερα να ακούσουν την οριστική (θετική) απάντηση του 32χρονου επιθετικού. Από ό,τι φαίνεται όμως η προσθήκη αυτή δεν θα είναι και η μοναδική στο ράστερ της ηρακλειώτικης ομάδας, Καθώς οι άνθρωποι της κινούνται για την απόκτηση ενός ή και δύο ακόμη ποδοσφαιριστών. Στόχος των Κρητικών είναι να εξασφαλίσουν την υπογραφή ενός κεντρικού αμυντικού αλλά και ενός αριστερού ακραίου μεσοεπιθετικού, κάτι που αποφασίστηκε στην τελευταία συνάντηση κορυφής, με τους Πουλινάκη, Μαχλά και Δερμιτζάκη να παραδέχονται ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης στις θέσεις αυτές.
Την ίδια ώρα το μυαλό όλων βρίσκεται στη σημερινή ημέρα και στο προγραμματισμένο τεστ στο οποίο ΘΑ υποβληθεί ο Θανάσης Παπάζογλου για να διαπιστωθεί αν ο ψηλόσωμος επιθετικός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση έτσι ώστε να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και να υπολογίζεται για το ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ εξέφραζαν την αισιοδοξία ότι μετά τον Κουτσιανικούλη που δήλωσε ετοιμοπόλεμος και μάλιστα πήρε μέρος στο φιλικό του Σαββάτου και ο Παπάζογλού θα κάνει κάτι ανάλογο και θα είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το πολύ σημαντικό, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ματς που ακολουθεί με την ομάδα της Αρκαδίας. Όσον αφορά τον Μάρκο Ζόρο, θα τεστάρει και αυτός τον εαυτό ·— του για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, όμως δεν φαίνεται να προλαβαίνει το ματς της Κυριακής, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ενδεχόμενη υποτροπή θα τον αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Goal

Τους όρους του στον Μακουκούλα

Στον φετινό ΟΦΗ αν κάτι δεν λείπει από το ράστερ της ομάδας είναι οι ποδοσφαιριστές με τα «βαριά» βιογραφικά. Αυτό εντούτοις δεν σημαίνει αναγκαστικά και κάτι.
Ειδικά όταν δεν υπάρχει ούτε η πολυτέλεια ούτε τα χρονικά περιθώρια ώστε η ομάδα να αρχίσει να ρολάρει. Το παράδειγμα του Ζε Εντουάρντο, ο οποίος δεν πέραοε από εργομετρικά με την υπογραφή του συμβολαίου του και γίνεται αγώνας ώστε να χάσει τα επτά κιλά με τα οποία ήρθε «φορτωμένος», είναι ενδεικτικό…
Ο Αρίζα Μακουκούλα, ο οποίος είναι ο βασικός υποψήφιος για την κάλυψη της επιθετικής γραμμής των Κρητικών, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο Παύλος Δερμιτζάκης. Είναι δηλαδή ένα δυνατό φορ που γεμίζει την αντίπαλη περιοχή, καλό στο ψηλό παιχνίδι και με την μπάλα κάτω, και το κυριότερο έχει το εύκολο γκολ.
Αυτό που φοβίζει όμως τους ανθρώπους του ΟΦΗ είναι η κατάσταση του Κονγκολέζου φορ.
Στις τελικές επαφές που θα γίνονταν αργά χθες βράδυ οι Κρητικοί θα γνωστοποιούσαν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή τους όρους τους, πριν ο Μακουκούλα μπει στο αεροπλάνο για τα περαιτέρω. Βασικός και απαρέγκλιτος πως θα περάσει από εξονυχιστικές εργομετρικές εξετάσεις που θα δίνουν ένα πρώτο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα μπορέσει να προσφέρει.
Ο Δερμιτζάκης έχει ξεκαθαρίσει στους διοικούντες την ΠΑΕ πως ο Μακακούλα θα πρέπει να είναι πανέτοιμος στο ματς της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (29/9) στο «Γεντί Κουλέ», ειδάλλως δεν συντρέχει λόγος να αποκτηθεί. Ετσι, ακόμα κι αν η απάντηση του Μακουκούλα είναι θετική και αφιχθεί στο Ηράκλειο, θα πρέπει να καλύπτει όλες αυτές τις προϋποθέσεις.
Στον ΟΦΗ θέλουν ο Αρίζα Μακουκούλα να ενταχθεί όσο το δυνατόν συντομότερο στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook