Οι 9 διαφορετικοί παίκτες δείχνουν ότι ο ΟΦΗ ψάχνεται και σε πρόσωπα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αναλύει το τι έκανε ο ΟΦΗ στα τρία πρώτα ματς από πλευράς προσώπων με τον Παύλο Δερμιτζάκη να δοκιμάζει τρεις διαφορετικές συνταγές κόντρα σε Πανιώνιο, Βέροια και Πλατανιά.

Κόντρα στον Πανιώνιο ξεκίνησαν ως αμυντικά χαφ οι Μακρής, Κάλαϊτζιτς και «10αρι» ο Φραγκουλάκης με τους Κουτσιανικούλη, Περογαμβράκη, Νιμανί στην επίθεση.

Στην συνέχεια απέναντι στην Βέροια για την δεύτερη αγωνιστική, ο Παύλος Δερμιτζάκης άλλαξε ξανά την μορφή της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΟΦΗ περιμένοντας βελτίωση: Μακρής και Κάλαϊτζιτς έμειναν σταθεροί στις θέσεις τους ενώ ο Ζε Εντουάρντο πήρε την θέση του Μιχάλη Φραγκουλάκη. Εκτός 11αδας είχε μείνει ο Φρεντερίκ Νιμανί με τον Περογαμβράκη να πηγαίνει στην κορυφή και τους Κουτσιανικούλη, Όγιος να παίζουν δεξιά και αριστερά.

Ο τραυματισμός του «Κούτσια» επέφερε υποχρεωτικές αλλαγές στην επίθεση του ΟΦΗ και κόντρα στον Πλατανιά όπου ο Κάλαϊτζιτς εξοστρακίστηκε στο αριστερό άκρο με τον Γκαλέτι να ξεκινάει βασικός για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ενώ ο Αλέξης Περογαμβράκης πήγε ξανά στην κορυφή της επίθεσης. Και πάλι στον άξονα σημειώθηκαν αλλαγές με τον Ματίας Βερόν να πηγαίνει στον άξονα και να παραμένει δίπλα του ο Γιώργος Μακρής.

Οι παραπάνω αλλαγές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δείχνουν ότι και ο ίδιος ο Παύλος Δερμιτζάκης ψάχνει το κατάλληλο σχήμα για να μπορέσει ο ΟΦΗ να βελτιωθεί αισθητά στον δημιουργικό τομέα και κατ’ επέκταση στο εκτελεστικό κομμάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook