Πατεμτζής: «Θέλει χρόνο ο ΟΦΗ για να σταθεί στα πόδια του»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Πατεμτζής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την Γ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΟΦΗ όπου αποκάλυψε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία ενώ στάθηκε στην παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 τόνισε για τις επερχόμενες αρχαιρεσίες ότι «δεν θα είμαι υποψήφιος ξανά. Οι υποχρεώσεις μου με τον ΠΟΑ αυξάνονται και δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να μένω πολύ καιρό σε μια θέση. Δεν θα δώσω υποψηφιότητα και ελπίζω ότι θα βρεθούν ανθρώποι που θα τρέξουν τον Σύλλογο».

Όσο για την πορεία του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, ο Μανώλης Πατεμτζής επισήμανε ότι «δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ. Όλοι περιμέναμε σίγουρα κάτι καλύτερο αλλά αυτό δεν είναι και εύκολο. Η ομάδα χρειάζεται λίγο χρόνο για να σταθεί στα πόδια της. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι όμως ο ΟΦΗ έχει το υλικό ώστε να πάει καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Πατεμτζής στον Athletic Radio 104,2

Για τις εκλογές του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΟΦΗ: «Περιμένω να έχουμε μεγάλη προσέλευση στην Γ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ώστε να εκλεγεί η νέα διοίκηση. Δεν μπορώ να πω ότι πετύχαμε τους στόχους που θέλαμε. Κάναμε αρκετά βήματα όπως ήταν ο χορός που διοργάνωσε, η μεταφορά των γραφείων στο «Γεντί Κουλέ» και ελπίζω ότι το νέο Δ.Σ. να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση ώστε να προχωρήσει ο Σύλλογος των Παλαιμάχων».

Για το τι έγινε αυτήν την διετία: «Όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό: Το πώς θα πηγαίνει καλά ο ΟΦΗ. Ο Ερασιτέχνης μας βοήθησε με την παροχή των γραφείων στο γήπεδο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κύριος Πουλινάκης μας βοήθησε οικονομικά ώστε ο Σύλλογος Παλαιμάχων να αποκτήσει την δική του δυναμική. Όλοι είμαστε ενωμένοι προκειμένου ο ΟΦΗ να έχει μόνο ανοδική πορεία».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: «Η ομάδα θέλει πίστωση χρόνου και οι παίκτες δεν έχουν βρεθεί ακόμα μεταξύ τους. Οι παίκτες που παίζουν μπροστά όπως ο Περογαμβράκης, ο Γκαλέτι και ο Όγιος δεν είναι οι παίκτες που έχουν το γκολ. Παίκτης όπως ο Νιμανί δεν σκοράρει ενώ ο Περογαμβράκης θέλει χώρο. Ο Γκαλέτι έχει βοηθήσει σημαντικά αλλά δεν μπορεί να παίζει ακόμα 90 λεπτά. Εκεί υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα και αν επιστρέψει ο Παπάζογλου τότε θα μπει στην ομάδα ένας παίκτης που λείπει. Με την παρουσία του θα λυθεί το πρόβλημα στο γκολ γιατί όταν δεν σκοράρει τότε η ομάδα δεν μπορεί να πάρει και τις νίκες».

Για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι: «Ο Γκαλέτι μπήκε στο παιχνίδι σαν να είναι 18 χρονών. Μπήκε στο γήπεδο με μια τεράστια διάθεση και αυτό μου έκανε τεράστια εντύπωση. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει δείξει κάτι ο Όγιος και ο Νιμανί».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook