“Ασπρόμαυρος τύπος”… Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: Η ώρα του Γκαλέτι

 0 33χρονος Αργεντινός σταρ Λουτσιάνο Γκαλέτι στο ματς με τον Πανιώνιο μπήκε ως αλλαγή κι άλλαξε θεαματικά τη ροή του αγώνα υπέρ του ΟΦΗ, έστω κι αν το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Στην ήττα με 2-0 από τη Βέροια μπήκε επίσης ως αλλαγή, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Αύριο, στο κρίσιμο εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά, θα ξεκινήσει όμως από την αρχή, με τον Δερμιτζάκη να ποντάρει πολλά στην πσιότητά του. Αντίθετα, όπως όλα δείχνουν, εκτός αποστολής θα μείνει ο Κουτσιανικούλης, που ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, ενώ ως βασικός αντί του Κάλαϊτζιτς θα προτιμηθεί ο Βερόν.
Sportday: Νοκ άουτ ο «Κούτσια»
Οριστικά εκτός σχεδίων Παύλου Δερμιτζάκη για το αυριανό ντέρμπι με τον Πλατανιά είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Παρά τον αγώνα δρόμου στον οποίο αποδόθηκαν ο παίκτης και το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ δεν γίνεται να παίξει.
Και συμφώνησαν όλοι ότι καλύτερα είναι να προφυλαχθεί, αφού έπεται και η διακοπή του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου για τη «μάχη της Κρήτης» ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Δερμιτζάκη να αναζητεί διάφορες επιθετικές λύσεις, αφού πέραν του Κουτσιανικούλη. εκτός είναι πάλι ο Παπάζογλου. Εκτιμάται άτι αυτή τη φορά. ύστερα και από το τετ α τετ που είχε με τον παίκτη, ο Καβαλιώτης τεχνικός θα βάλει στην ενδεκάδα τον Βερόν.
ΦΩΣ: Στην αναμονή για Ταμούδο και Κουτσιανικούλη
 Μέχρι την τελευταία στιγμή είναι αποφασισμένοι στον ΟΦΗ να περιμένουν τις εξελίξεις στις περιπτώσεις των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Ραούλ Ταμούδο. Για τον πρώτο τα πάντα έχουν να κάνουν με τη δυνατότητα συμμετοχής του στο αυριανό τοπικό ντέρμπι με τον Πλατανιά, καθώς τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκαν κάποιες ελπίδες που θέλουν τον ταχύτατο επιθετικό να ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από το ματς της Βέροιας και να καταφέρνει, έστω και την τελευταία στιγμή να τίθεται στη διάθεση του Δερμιτζάκη. Κάτι ανάλογο αλλά σε τελείως διαφορετικό επίπεδο ισχύει και για τον 36χρονο Ισπανό επιθετικό, την απάντηση του οποίου, αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ομάδα του Ηρακλείου θα περιμένουν στον ΟΦΗ μέχρι αύριο, τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Στην περίπτωση που δεν είναι θετική η απάντηση του Ισπανού, τότε οι διοικούντες την ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό αυτό μέσα από τη διαδικασία που προβλέπεται για τους άνεργους ποδοσφαιριστές στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.
Κατά τα άλλα, το μυαλό όλων βρίσκεται στην αυριανή αναμέτρηση με τον Πλατανιά, που πέραν από τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι έχει και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους του ΟΦΗ, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν βάλει μόλις ένα πόντο στο σακούλι τους. Στόχος του ΟΦΗ η κατάκτηση 1 του πρώτου τρίποντου και σε αγωνιστικό επίπεδο πέραν της εκ- | κρεμότητας που υπάρχει για τον Κουτσιανικούλη θεωρείται δεδομένη η απουσία των Ζορό και Παπάζογλου αλλά και η ετοιμότητα του Τριποτσέρη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Δερμιτζάκης σκέπτεται να δώσει θέση βασικού στους Γκαλέτι και Βερόν, όμως περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη σημερινή προπόνηση οπότε και θα ανακοινώσει ο Καβαλιώτης τεχνικός τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook