Ασπόμαυρος τύπος… Σάββατο 31 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Δείτε και σήμερα, Σάββατο 31 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: «Με προβληματίζει η εικόνα μας»

Στην παραδοχή πως ο ΟΦΗ έχει παρουσιαστεί κατώτερος των προσδοκιών στα δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα προχώρησε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
Βέβαια, ο τεχνικός των «μελανόλευκων» τόνισε πως θα ήταν περισσότερο προβληματισμένος αν η εικόνα αυτή υπήρχε οτα μέσα ή στο φινάλε του πρωταθλήματος.
Πάντως, ο Καβαλιώτης κόουτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για το πρώτο τρίποντο στο δευτεριάτικο ματς κόντρα στον Πλατανιά, ενώ για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του τόνισε πως παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του Ραούλ Ταμούδο.
Στον αγωνιστικό τομέα, οι Γκαλέτι Βερόν «χτυπάνε» την πόρτα της ενδεκάδας, ενώ στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Κουτσιανικούλη έστω οτην αποστολή.

Sportday: Ταμούδο=γκολ

 Στην υπόθεση Ταμούδο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Δερμιτζάκης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
«Αν έρθει», τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ. «θα μας βοηθήσει πολύ στο γκολ.
Εχουν παρουσιαστεί κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να τα ξεπεράσουμε. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μας απασχολούν. Δεν θα πάρουμε έναν παίκτη απλά για να πάρουμε.
Αν προκύψει κάτι μέσα στα περιθώρια που έχουμε, ένας παίκτης που έκανε προετοιμασία, θα το κοιτάξουμε. 0 Ταμούδο είναι ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικά που συγκαταλέγεται σε άλλη κατηγορία».
Πάντως, στους «άλλους παίκτες που απασχολούν τον ΟΦΗ» δεν συγκαταλέγεται ο Τζον Κάριου. Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ. Μάνθος Πουλινάκης. ήταν κάθετος χθες. λέγοντας ότι δεν ενδιαφέρθηκε ούτε ενδιαφέρεται η ομάδα του για τον Νορβηγό, που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει καριέρα… ηθοποιού! Οσο για τον Ταμούδο.
ίσως μέσα στο Σαβατοκύριακο να υπάρξει απάντηση απο τον παίκτη, τον οποίο σημειωτέον- έχει δικαίωμα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου ν’ αποκτήσει ο ΟΦΗ.
πλατανιάς Ο Δερμιτζάκης μίλησε και για τον αντίπαλο της Δευτέρας, τον Πλατανιά: «0 Πλατανιάς», είπε. «είναι μια σοβαρή ομάδα και οργανωμένη, έχει αλλάξει το ράστερ και ψάχνει να βρει τον ρυθμό της. Είναι μια ομάδα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Θέλει προσοχή, έχει δείξει πως σκοράρει, θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά και για να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο στις ικανότητές μας».
■ ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ.
8Α ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook