“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 27 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

20130827-100639.jpg

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 27 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

ΟΦΗ Νέες επαφές για Ταμούδο

Στην Αθήνα βρισκόταν χθες ο Μάνθος Πουλινάκης. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΟΦΗ είχε νέες επαφές για την απόκτηση του Ραούλ Ταμούδο και μέχρι αύριο αναμένονται οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση. Σε ό.τι αφορά την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ο Δερμιτζάκής ετοιμάζει για τη βασική ενδεκάδα τον Γκαλέτι. Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παπάζογλου. Κουτσιανικουλη, Ζορό αλλά ευελπιστεί ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Τριποτσέρη.

Goal

Μετά τη διακοπή οι «Κοιπσια» – Ζορό

Νοκ άουτ για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Πλατανιά έχουν τεθεί οι Κουτσιανικούλης και Ζορό λόγω των θλάσεων που υπέστησαν στο ματς με τη Βέροια. Συνεπώς, αμφότεροι θα βρίσκονται ξανά στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αντιθέτως, ο Τριποτοέρης αναμένεται να ξεπεράσει τον τραυματισμό του (αιμάτωμα) και να αγωνιστεί κόντρα στους Χανιώτες.

Live Sport

Περονόσπορος

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχουν τα προβλήματα φέτος για τον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας άκουσαν χθες τα άσχημα μαντάτα τα οποία αφορούσαν τόσο τον Βασίλη Κουτσιανικούλη όσο και τον Μάρκο Ζορό. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκαν χθες οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι έχουν υποστεί θλάση, γεγοvos που καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Πλατανιά, ενώ εάν όλα πάνε καλά αμφότεροι αναμένεται να επιστρέψουν μετά την διακοπή λόγω εθνικής ομάδας. Αντίθετα, ο θοδωρής Τριποτσέρης θα βρίσκεται στη διάθεση του Δερμιτζάκη καθώς ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook