Σεντεμέντες: «Με Γκαλέτι άλλαξε όλη η εικόνα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αμυντικός της Βέροιας και πρώην παίκτης του Ρούβα, Γιάννης Σεντεμέντες μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αυριανή αναμέτρηση αλλά και για τον φίλο του Αλέξη Περογαμβράκη.

Ο νεαρός στόπερ πέρασε δύο χρόνια στην Κρήτη: Έξι μήνες στον Πλατανιά και 18 στον Ρούβα με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και οι οποίες τον οδήγησαν στην Σούπερ Λιγκ και την Βέροια.

Στην ομάδα της Γέργερης ήταν συμπαίκτης με τον Αλέξη Περογαμβράκη ενώ είχε προπονητή, το νυν συνεργάτη του Παύλου Δερμιτζάκη, Γιάννη Ταουσιάνη. Και όπως είπε ο ίδιος «είναι χαρά μου που θα παίξω αντίπαλος τους. Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους που ήμασταν μαζί να κάνουν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα τους και να συμμετέχουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Σεντεμέντες στον Athletic Radio 104,2

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έπαιζε στο «Γεντί Κουλέ» που είναι από τις πιο καυτές έδρες στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Τρελάθηκα με τα 20 λεπτά που είδα τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να παίζει. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ και άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας».

Για την μεταγραφή του στην Βέροια: «Προσαρμόστηκα πολύ εύκολα στην Βέροια. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι και για εμένα η συμμετοχή μου στην Σούπερ Λιγκ ήταν ένα όνειρο. Με είχαν δει στον Ρούβα και όταν μου έκαναν πρόταση να έρθω στην Βέροια, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό που βρίσκομαι στην Βέροια. Έχουμε υψηλούς στόχους φέτος, διαθέτουμε ένα πολύ οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».

Για την ισοπαλία με τον Πλατανιά: «Με την βοήθεια του προπονητή μας, δείξαμε ψυχικά αποθέματα ώστε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, δεν το σκεφτήκαμε και τα δώσαμε όλα για να πάρουμε έναν βαθμό μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook