Ρίχνονται στην “μάχη” Όγιος και Ζε Εντουάρντο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακατεύει την τράπουλα για το παιχνίδι με την Βέροια και φανέλα βασικού διεκδικούν ο Αργεντινός με τον Βραζιλιάνο.

Αλλαγές αναμένονται στην 11αδα του ΟΦΗ σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο με τους Μάικλ Όγιος και Ζε Εντουάρντο να διεκδικούν δύο από τις θέσεις του αρχικού σχήματος.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Δερμιτζάκης στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Όγιος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην μια από τις δύο θέσεις της επίθεσης έχοντας ως παρτενέρ του τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ενώ όσον αφορά τον Λουτσιάνο Γκαλέτι – όλα δείχνουν ότι θα κάνει ντεμπούτο στην βασική 11αδα στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο τραυματισμός του Αλέξη Περογαμβράκη αλλάζει τα σχέδια του τεχνικού του ΟΦΗ σε ότι έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης καθώς φαινόταν ότι ο 25χρονος φορ θα ξεκινούσε βασικός ενώ με εκείνον απόντα, φανέλα βασικού θα πάρει ο Φρεντερίκ Νιμανί.

Θέση βασικού διεκδικεί και ο Ζε Εντουάρντο, όπου είναι πιθανό να ξεκινήσει αντί του Φραγκουλάκη που δεν τα πήγε καλά στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο.

Αλλαγές δεν θα υπάρξουν στην αμυντική τετράδα – παρά την άνοδο του Ζορό – αλλά και στην θέση του τερματοφύλακα όπου θα ξεκινήσει βασικός ο Σήφης Δασκαλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook