Ο μετέωρος Λαμπρόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα με τον Πατρινό μέσο και καταγράφει το τι ισχύει αλλά και το πότε (και αν) θα είναι διαθέσιμος για τα επίσημα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Το μέλλον του Ανδρέα Λαμπρόπουλου βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε εκκρεμότητα μιας και κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Πέραν των ισχυρισμών της πλευράς του ποδοσφαιριστή ότι η πρόταση από την Αγγλία είναι στον… δρόμο, αυτήν την στιγμή στον ΟΦΗ δεν γνωρίζουν τίποτα παραπάνω.

Όπως βέβαια και ο ίδιος ο Λαμπρόπουλος που είναι μετέωρος αν και προέρχεται από την καλύτερη σαιζόν της καριέρας του όπου και αναδείχθηκε πρώτος στις ασίστ στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αυτή η ιστορία τείνει να του βγει σε κακό – αν δεν πάρει μεταγραφή για την Αγγλία. Ο ΟΦΗ έχει στην θέση του ήδη τον Φραγκουλάκη ενώ μπροστά στο ενδεχόμενο αποχώρησης του προχώρησε στην απόκτηση και του Ζε Εντουάρντο.

Κατά συνέπεια, οι μνηστήρες για μια θέση στην 11αδα έχουν αυξηθεί αρκετά με τον ίδιο αν βρίσκεται – αναγκαστικά – στην χειρότερη θέση.

Ο Λαμπρόπουλος είναι υγιής αυτήν την στιγμή ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Δερμιτζάκη μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του. Κάτι απολύτως φυσιολογικό αφού δεν μπορεί να στηριχθεί σε έναν παίκτη που σήμερα είναι εδώ και αύριο δεν είναι!

Ωστόσο, ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει ξεκαθαρίσει την θέση του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «από την στιγμή που θα μείνει στην ομάδα οριστικά, τον υπολογίζω κανονικά γιατί και καλός παίκτης είναι αλλά και άψογος χαρακτήρας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook