“Κλειστά χαρτιά” από Δερμιτζάκη για την 11αδα και η ετοιμότητα του Ζορό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν μίλησε “ανοικτά” για τα πλάνα του εν όψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Βέροια ενώ το ίδιο έκανε και στην προπόνηση της Τετάρτης όπου ανακάτεψε αρκετές φορές την τράπουλα.

Παρά το γεγονός ότι Γκαλέτι και Ζε Εντουάρντο βρίσκονται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από ότι την προηγούμενη εβδομάδα, τα πάντα δείχνουν να είναι ανοικτά για το παιχνίδι με την Βέροια. Ο Παύλος Δερμιτζάκης στην προπόνηση της Τετάρτης δεν χρησιμοποίησε μια 11αδα ποδοσφαιριστών που προορίζονται για βασικοί ενώ άξιος αναφοράς είναι ο βαθμός ετοιμότητας του Μαρκ Ζορό.

Ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός κάλυψε το χαμένο έδαφος μέσα σε λίγες ημέρες και με την εικόνα του στις προπονήσεις δείχνει να χτυπάει την πόρτα της 11αδας αν και οι Τριποτσέρης, Ζβασίγια είχαν εξαιρετική παρουσία στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

Η μη αποτελεσματική λειτουργία της επίθεσης δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές πάντως στην διάταξη του ΟΦΗ αλλά και στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα παραταχθεί προκειμένου να σπάσει την άμυνα της Βέροιας που θα έχει επιστροφές στην άμυνα με τους Μπάρμπα, Ορέστες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook