Τα εισιτήρια του Ταμούδο για Ηράκλειο και οι ξαφνικές απαιτήσεις!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ κάνουν την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Ισπανού παιχταρά ωστόσο την ίδια ώρα θέτουν εκείνοι τους όρους για μεταγραφή του!

Η υπόθεση του Ραούλ Ταμούδο μπαίνει στην τελική ευθεία και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχει κλείσει θετικά ή αρνητικά.

Στις αρχές της εβδομάδας υπήρχε η πίστη ότι ο πρώην αρχηγός της Εσπανιόλ θα ερχόταν στον ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο είχαν ήδη βγει τα εισιτήρια για το Ηράκλειο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Όμως, την τελευταία στιγμή ο Ταμούδο αύξησε τις απαιτήσεις του σε χρήματα που ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να πάει με αποτέλεσμα η μεταγραφή να οδηγηθεί σε ναυάγιο.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχουν αλλάξει άρδην τα δεδομένα με τον ΟΦΗ να θέλει να κάνει την μεταγραφή – δίχως ωστόσο να ξεφύγει ούτε… ευρώ από τον οικονομικό του προϋπολογισμό που έχει μπει σε μια ευθεία από το καλοκαίρι του 2012.

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν στον ΟΦΗ ότι μια μεταγραφή του Ταμούδο θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του ρόστερ που θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Μεταξύ των δύο πλευρών γίνονται σκληρά παζάρια προκειμένου να μειωθούν οι απαιτήσεις του που δεν θα υπερβούν τον μέσο όρο – στον οποίο κυμαίνεται το μπάτζετ του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook