«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τετάρτη 21 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα,Tετάρτη 21 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: ΚΠΡ για «Λαμπρό», διορία σε Ταμούδο

Δύο ανοιχτές υποθέσεις και μάλιστα μεταγραφικές απασχολούν τον ΟΦΗ και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Η μία αφορά την πώληση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και η άλλη την απόκτηση του Ραούλ Ταμούδο. Οσον αφορά τον Ελληνα μέσο, ο εκπρόσωπος του Νίκος Λυράκης βρίσκεται στο Ηράκλειο και ενημέρωσε τους διοικούντες πως η αγγλική ομάδα θα καταθέσει άμεσα πρόταση αγοράς ύψους 100.000 ευρώ. Η προσφορά καλύπτει τους ιθύνοντες και εφόσον φτάσει επίσημα στα γραφεία ΠΑΕ θα γίνει αποδεκτή. Από την άλλη πλευρά η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού δεν έχει κλείσει οριστικά, αν και παραμένει δύσκολη, καθώς υπάρχει σημαντική οικονομική απόσταση. 0 ΟΦΗ πάντως έχει δώσει διορία δύο ημερών στον Ταμούδο να απαντήσει οριστικά αν ενδιαφέρεται ή όχι (με βάση την τελική πρόταση που του έγινε προχθές). Συνεπώς, το θέμα θα κλείσει είτε θετικά είτε αρνητικά ως αύριο.

Sportday:Eπιμένει

Δεν υπάρχει… ακόμα ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Ταμούδο.

Ο ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΑΜΟΥΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ. Ακαρπες απέβησαν οι επαφές της διοίκησης του ΟΦΗ με τον Ελληνα εκπρόσωπο του Ραούλ Ταμούδο.
Η οικονομική διαφορά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν θεωρείται αγεφύρωτη, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έκανε πίσω κι έτσι ο ατζέντης του Ισπανού άσου έφυγε άπραγος χθες από την Κρήτη.
Ωστόσο, η λέξη «ναυάγιο» δεν μπαίνει ακόμη ως τίτλος στο σίριαλ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Μάνθος Πουλινάκης. λέει στο περιβάλλον του ότι ο ΟΦΗ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Ηρακλειώτες δεν κοιτάζουν και προς άλλες κατευθυνσεις για επιθετικό. Ομως.
για να λέει ότι δεν έχουν χαθεί οι ελπίδες, κάπου στηρίζεται και πιθανόν σκοπεύει να παίξει και κάποιο τελευταίο διαπραγματευτικό χαρτί για την απόκτηση του Ταμούδο. Ο Ισπανός, κακά τα ψέματα, αποτελεί τον πρώτο και μεγαλύτερο στόχο των «μελανόλευκων».
Η χθεσινή κλήση σε απολογία του ΟΦΗ για τη ρίψη αντικειμένων στον βοηθό διαιτητή προκαλεί εγρήγορση στην ΠΑΕ, καθώς δεν είναι ενθαρρυντικό να κάθετοι στο οκαμνί με το «καλημέρα».
Το βέβαιο είναι ότι το Σάββατο στη Βέροια δεν θα υπάρχει ούτε… Ταμούδο ούτε Παπάζογλου. 0 τελευταίος, όπως σημειώσαμε και χθες. θα χάσει τουλάχιστον δύο παιχνίδια. Στη Βέροια και το επόμενο με τον Πλατανιά. 0′ ακολουθήσει συντηρητική αγωγή κι ανάλογα με το πώς θα πάει. θα δει το ιατρικό επιτελείο αν μπορεί ν’ αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση (πρόβλημα δισκοκήλης).
Στη Βέροια ίσως δούμε στην αρχική ενδεκάδα τον Μαρκ Ζορό. 0 Ιβοριανός είχε καθήσει στον πάγκο στην πρεμιέρα και ο Παύλος Δερμιτζάκης εκτιμά ότι θα είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο ματς. οπότε είναι στο χέρι του Καβαλιώτη προπονητή αν θα τον βάλει. Το σίγουρο είναι ο τεχνικός του ΟΦΗ θα προβεί σε αλλαγές κι αποκλείεται να δούμε ατόφια την ενδεκάδα που παρέταξε εναντίον του Πανιωνίου.

ΦΩΣ: Γλιτώνει το νυστέρι αλλά μπαίνει στα… πιτς ο Παπάζογλου
Εξαρτάται πώς βλέπει κανείς το… ποτήρι στην περίπτωση του Θανάση Παπάζογλου. Είναι τελικά… μισογεμάτο επειδή ο επιθετικός του ΟΦΗ θα γλιτώσει το νυστέρι ή μήπως είναι… μισοάδειο από τη στιγμή που αποφασίστηκε ότι θα μείνει στα… πιτς οπωσδήποτε μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος; Όπως και να έχει η κατάσταση, μετά την επίσκεψη σε γιατρό ειδικευμένο σε περιπτώσεις σπονδυλικής στήλης, τον χειρουργό Χατζηπαύλου, τα δεδομένα που υπάρχουν είναι τα εξής: ο ψηλόσωμος επιθετικός του ΟΦΗ θα μείνει εκτός αγωνιστικών πλάνων μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα χάσει τα ματς που ακολουθούν με τη Βέροια και τον Πλατανιά και στη συνέχεια θα κάνει προσπάθεια να τεθεί στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Κατά πόσο αυτό θα καταστεί εφικτό θα φανεί στην πορεία, σίγουρα όμως μέχρι τότε θα ακολουθεί το πρόγράμμα θεραπευτικής αγωγής που του έχει συσταθεί, με την ελπίδα ότι τελικά θα καταφέρει να αποφύγει την επέμβαση στη μέση που θα τον κρατούσε για περίπου δύο μήνες εκτός προγράμματος.
Και βέβαια, αν τελικά την αποφύγει, τότε θα υπάρχει (και χρονικό) κέρδος για τον ΟΦΗ.
Την ίδια στιγμή τα μαντάτα που έρχονται από το θέμα Ταμούδο ως προς το ενδεχόμενο συμφωνίας του Ισπανού με τον ΟΦΗ κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι.
Στην τελευταία επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι του συλλόγου με τον μάνατζερ του παίκτη διαπιστώθηκε τέτοια διαφορά στο οικονομικό ώστε να είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί. Σαν πιθανότερη εξέλιξη φαντάζει το ενδεχόμενο να κλείσει άδοξα η περίπτωση Ταμούδο, όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να γίνει κίνηση για κάποιον άλλον επιθετικό εξαιτίας της κατάστασης του Παπάζογλου.
Το ενδεχόμενο να προκύψει πρόταση για τον Λαμπρόπουλο από ομάδα της Αγγλίας άφηνε ανοιχτό χθες η πλευρά του παίκτη.
Θυμίζουμε ότι κάτι τέτοιο είχε ακουστεί και πέρσι αλλά και στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, οπότε στον ΟΦΗ περιμένουν να διαπιστώσουν αν μαζί με τον… καπνό υπάρχει και… φωτιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook