Αποθεώνει Ζβασίγια και Γκαλέτι το Goal

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 22χρονος στόπερ του ΟΦΗ και ο “Λούτσι” ήταν δύο από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Και αν για τον Αργεντινό ήταν αναμενόμενα τα κολακευτικά σχόλια μιας και η αξία του είναι γνωστή, τι να πει κανείς για τον Λίνκολν Ζβασίγια που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει ένα… λαθάκι αφού ο 22χρονος στόπερ δεν ήρθε ποτέ για δοκιμή όπως αναφέρεται στο παρακάτω δημοσίευμα.

Αναλυτικά, η αναφορά του στον Αφρικανό στόπερ του ΟΦΗ: “Λαβράκι στην Αφρική φαίνεται πως βρήκε ο ΟΦΗ στο πρόσωπο του 22χρονου διεθνούς µε την εθνική οµάδα της Ζιµπάµπουε στόπερ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στους Νοτιοαφρικανούς Κάιζερ Τσιφς. Το καλοκαίρι ήρθε για δοκιµή στους «µελανόλευκους», έπεισε τον Παύλο Δερµιτζάκη για την αξία του και προχθές αποδείχτηκε το γιατί. Μπορεί ο Πανιώνιος να µην άσκησε τη… µεγάλη πίεση, ωστόσο σ’ αυτό συνέβαλε καθοριστικά ο νεαρός στόπερ (έχοντας συνοδοιπόρο τον Θοδωρή Τριποτσέρη). Με σωστές τοποθετήσεις έβγαινε πάντα πρώτος στην µπάλα, δεν έκανε ούτε ένα λάθος, ενώ θα µπορούσε να έχει χριστεί σκόρερ στο 95′ (τελικό 0-0), αλλά η κεφαλιά του στη σέντρα του Γκαλέτι ήταν άστοχη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook