Η πλάκα του Ζορό με τον κόσμο και οι αναμνηστικές φώτο μπροστά από την Θύρα 4!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αφρικανός στόπερ παραμιλούσε με τον κόσμο του ΟΦΗ ενώ οι οικογένειες των Γκαλέτι, Όγιος δεν σταματούσαν να βγαίνουν φωτογραφίες μπροστά από την Θύρα 4!

Δεν ήταν μόνο η υπόλοιπη Ελλάδα που έμεινε άφωνη με την ατμόσφαιρα του “Γεντί Κουλέ” αλλά και οι πρωτοεμφανιζόμενοι παίκτες που συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τον κόσμο του ΟΦΗ. Πέραν του Λουτσιάνο Γκαλέτι που γνώριζε τι εστί ΟΦΗ – έστω και στο Παγκρήτιο – οι υπόλοιποι είδαν για πρώτη φορά από κοντά το τι σημαίνει “Γεντί Κουλέ”.

Ο Μαρκ Ζορό μετά το τέλος του αγώνα παραμιλούσε με την ατμόσφαιρα του “Γεντί Κουλέ” και δεν πίστευε τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου προς την ομάδα ενώ έλεγε συνεχώς και για το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων παρά την εντός έδρας ισοπαλία.

Την ίδια ώρα και λίγα λεπτά μετά το τελικό σφύριγμα του Κύζα, οι οικογένειες των Μάικλ Όγιος και Λουτσιάνο Γκαλέτι ήταν τόσο ενθουσιασμένες από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο που έφυγαν από τα επίσημα για να πάνε στην Θύρα 4 ώστε να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Την παράσταση έκλεψαν τα 3 κορίτσια του Λουτσιάνο Γκαλέτι που φωτογραφήθηκαν με την μαμά τους μπροστά από την Θύρα 4 ενώ στην συνέχεια ακολούθησε και η οικογένεια του Μάικλ Όγιος με την σύζυγο και την κόρη του 22χρονου μεσοεπιθετικού του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook