«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Δευτέρα 19 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα,Tρίτη 20 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: Διαφορά με Ταμούδο

O Ραούλ Ταμούδο απομακρύνεται από το Ηράκλειο, καθώς υπήρξε οικονομική διαφορά στις διαπραγματευθείς με τον ΟΦΗ. Ως το μεσημέρι διέρρεε πως οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο αυτή όχι μόνο δεν επιτεύχθηκε, αλλά καταπώς φαίνεται αυτή η μεταγραφική υπόθεση οδεύει προς οριστικό ναυάγιο. Ουσιαστικά, οι Κρητικοί ήθελαν να προσφέρουν στον Ταμούδο συμβόλαιο που δεν θα ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ και το ποσό να ανέβει με διάφορα μπόνους. Ηδη εξετάζονται άλλες περιπτώσεις διαθέσιμων επιθετικών που έχουν προταθεί ή είναι στα υπόψη εδώ και μέρες. Το ζητούμενο είναι ότι ο Θανάσης Παπάζσγλου θα απουσιάσει ενάμιση μήνα από την αγωνιστική δράση. Δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση, αλλά τόσο θα διαρκέσει η θεραπευτική αγωγή. Αν προσθέσουμε και την απογοητευτική εμφάνιση του Νιμανί, η αναγκαιότητα για την απόκτηση φορ έχει γίνει πιο επιτακτική από ποτέ. Κατά τα άλλα, θέμα συζήτησης αποτέλεσε η συγκλονιστική παρουσία των 8.000 οπαδών που γέμισαν το «Γεντί Κουλέ»

Sportday: Σκληρό πόκερ για Ταμούδο

Το πρόβλημα δισκοκήλης του Σάκη Παηάζογλου. που αν δεν αποδώσει η συντηρητική αγωγή ίσως τον οδηγήσει στο χειρουργείο, με συνέπεια να μείνει εκτός δράσης για ένα δίμηνο, η μέτρια εικόνα του Νιμανί, αλλά και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δείχνει ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο στην επίθεση, ώθησαν τη διοίκηση και τον Μάνθο Πουλινάκη στην επίσπευση των επαφών με την πλευρά του Ραούλ Ταμούδο.
0 35χρονος Ισπανός που έχει ταυτίσει το όνομά του με γκολ και πάνω απο τα 400 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. ήταν από μέρες ο μεγάλος στόχος του ΟΦΗ. που ήθελε μετά τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να φέρει στο Ηράκλειο ένα ακόμη ηχηρό όνομα.
Ωστόσο, κι ενώ κατέβηκε στο Ηράκλειο ο Ελληνας μάνατζερ Από ίο προχθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο μ άνθρωποι του ΟΦΗ κρατούν την εντυπωσιακή εμφάνιση του Λουτσιάνο Γκαλετι και τη συγκλονιστική συμπαράσταση του κόσμου στο σχεδόν γεμάτο «θ. Βαρδινογιάννης».
του Ταμούδο. για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον ΟΦΗ και εφόσον υπάρξει συμφωνία οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια, το θέμα φάνηκε να βγαίνει από τον επιθυμητό δρόμο. Στις επαφές που εξελίσσονταν μέχρι αργά το βράδυ, προέκυψε ξαφνική αύξηση των απαιτήσεων της πλευράς Ταμούδο. Ετσι ενώ μερικές ώρες νωρίτερα διοικητικές πηγές της κρητικής ομάδας εξέφραζαν την αισιοδοξία τους ότι ο έμπειρος Ισπανός ποδοσφαιριστής θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα έχουν έρθει στη χώρα μας θα παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του ΟΦΗ. εμφανίστηκαν σκιές. Το… σκληρό πόκερ του ΟΦΗ με τον εκπρόσωπο του Ταμούδο ίσως συνεχιστεί και τα επόμενα εικοσιτετράωρα…

METROSPORT:  Προς “ναυάγιο” με Ταμούδο

Η μεγάλη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού φαίνεται πως δύσκολα θα προχωρήσει λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του ενώ στον ΟΦΗ δεν θέλουν να ξεφύγουν από το οικονομικό πλαίσιο που έχουν χαράξει. Αν και οι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά τις προηγούμενες ημέρες, τελικά η μεταγραφή του Ραούλ Ταμούδο δεν θα προχωρήσει, καθώς εμφανίστηκαν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή οικονομικές απαιτήσεις που ήταν μεγαλύτερες από τις δυνατότητες του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook