Λουτσιάνο Γκαλέτι: Επιστροφή στην δράση μετά από 43 μήνες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήταν 10 Ιανουαρίου του 2010 όταν ο Αργεντινός πάτησε για τελευταία φορά το χορτάρι του γηπέδου και σχεδόν 3,5 χρόνια μετά επιστρέφει ΔΥΝΑΤΟΣ και με την στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ – έτοιμος για μεγάλα πράγματα!

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έκανε (ξανά) ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 43 ολόκληρους μήνες και με την χθεσινή του εμφάνιση έδειξε ότι είναι ξανά έτοιμος να μαγέψει στα ελληνικά γήπεδα. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αποτελεί ήδη παρελθόν και πλέον από εδώ και στο εξής θα είναι σε θέση να μαγεύει και να σκοράρει με την φανέλα του ΟΦΗ.

Η εικόνα που παρουσίασε στο 30λεπτο που αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο και κυρίως η διάθεση που έδειξε, είναι στοιχεία που καθορίζουν την εικόνα του για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ειδικά, όταν μιλάμε για έναν παίκτη που είναι winner και ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, προτίμησε να κάνει τάκλιν (!) με αποτέλεσμα να δεχτεί και την κίτρινη κάρτα.

Η παρουσία του 33χρονου παιχταρά αναδεικνύει και μια άλλη παράμετρο για τον ΟΦΗ: Ότι ακόμα δεν έχει μπει στην 11αδα ο παίκτης που φέτος προτίθεται να κάνει την διαφορά και για τον οποίο περιμένουμε όλοι ότι θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο!

Και η εικόνα του σε αυτά τα 30 λεπτά που αγωνίστηκε, δείχνουν ότι είναι σε θέση να ανεβάσει τον ΟΦΗ μια και δύο ταχύτητες σε σχέση με το πρώτο 60λεπτο του αγώνα με τον Πανιώνιο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook