“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 12 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 12 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Αλλαξε σύστημα, βρήκε δίχτυα

Το τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος, κόντρα οτην Επισκοπή (3-0), έκρυβε ευχαρίστα νέα για τον Παύλο Δερμιτζάκη.
0 τεχνικός των Κρητικών άλλαξε το σύστημα από 4-23-1 σε 4-3-3 και η ομάδα του Ηρακλείου, που στα φιλικά είχε πρόβλημα με το σκοράρισμα, πέτυχε τρία γκολ. Και μπορεί κανένα από τα τρία να μη σημειώθηκε από τους κλασικούς επιθετικούς της ομάδας (Παπάζογλου και Νιμανί έπαιξαν 55 και 35 λεπτά και για άλλη μία φορά έμειναν άσφαροι), ωστόσο εν γένει η επιθετική παρουσία του ΟΦΗ ήταν ικανοποιητική.
Για την ιστορία τα γκολ του ΟΦΗ σημείωσαν ο Περογαμβράκης έπειτα από κεφαλιά του Παπάζογλου στο δοκάρι, ο Μιλιάζες και ο Σβάοιγια.
Στις ειδήσεις του φιλικού και η δήλωση του προπονητή των «ασπρόμαυρων» ότι η ομάδα είναι κοντά σε στόπερ. Ονομα δεν είπε, ωστόσο ουσιαστικά απέρριψε τον Αργεντινό Σούνκε για τον οποίο γράφουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής και το πιθανότερο είναι να πρόκειται για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό που είχε κάνει λόγο τις προάλλες ο Μάνθος Πουλινάκης.

Sportday

Τριάρα και θέαμα από τον ΟΦΗ

Τριάρα» και θέαμα από τον ΟΦΗ Ε αν ήταν κάποιος από τον Πανιώνιο χθες το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» κι έβλεπε τον ΟΦΗ, θα τον είχαν ζώσει… μαύροι όφεις εν όψει της πρεμιέρας στο (διο γήπεδο! Η ομάδα της Κρήτης απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκε 3-0 της Επισκοπής και γενικά έδειξε πανέτοιμη για το πρωτάθλημα.
Μπορεί ο χθεσινός αντίπαλος του ΟΦΗ να ήταν από τη Football League, όμως η διάθεση των «μελανόλευκων» παικτών και η δουλειά που βγήκε στο γρασίδι ήταν στοιχεία που δεν πέρασαν απαρατήρητα. Κι όπως ήταν φυσικό, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο (δεν ήταν πάρα πολλοί λόγω και της ώρας. στις 18:00 άρχισε το ματς) αποχώρησαν ευχαριστημένοι.
Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με προβολή του Περογαμβράκη (φωτό). έπειτα από προσωρινή απόκρουση του Καλογεράκη σε κεφαλιά του Παπάζογλου. Στο 22ο λεπτό ο Μιλιάζες με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.
Στο 60ό λεπτό το σκορ έγινε 3-0. Ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ. με τον Φρσγκουλάκη να εκτελεί, ο Νιμανί στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και από κοντά ο Ζβασίγια έκανε το 3-0.
0 ΟΦΗ είχε κι άλλες φάσεις, είτε από στημένα (κυρίως απευθείας εκτελέσεις φάουλ) είτε από συνδυασμένες ενέργειες.
Μάλιστα, ο γκολκίπερ Καλογεράκης. παρά τα γκολ που δέχτηκε, είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Από την άλλη πλευρά, η ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε την καλύτερη στιγμή της στο 40ό λεπτό, όταν ο Γκονζάλες επιχείρησε -ανεπιτυχώς- να «κρεμάσει» τον Φερνάντεζ.

Αθλητικά Νέα των Συντακτών

Επιμένουν για Σούνκε οι Αργεντινοί

Νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως οι Κρητικοί επιθυμούν να αποκτήσουν τον Τζόναθαν Σούνκε με την μορφή δανεισμού. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είχαν ενδιαφερθεί για τον Σούνκε αλλά στην Αργεντινή επιμένουν πως το φλερτ με τον έμπειρο παίκτη καλά κρατεί. Συγκεκριμένα τονίζουν πως οι άνθρωποι του ΟΦΗ ζήτησαν τον παίκτη με την μορφή δανεισμού, ακούγοντας όμως το όχι. Ωστόσο πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή, η υπόθεση απόκτησης του δεν έχει τελειώσει. Οι Κρητικοί ωστόσο επισημαίνουν πως αρχικά κοιτάζουν να αποκτήσουν έναν Γάλλο για τη θέση του στόπερ και αν δεν τα καταφέρουν θα ασχοληθούν και με τον Σούνκε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook