Ο “σεφτές” του Παπάζογλου που δεν έχει έρθει ακόμα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παπάζογλου δεν σκοράρει. Και μαζί του δεν σκοράρει και ο υπόλοιπος ΟΦΗ. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται λύση – αλλά περισσότερο από τον ίδιο.

Ο φορ του ΟΦΗ και περσινός MVP του δεν έχει “τραβήξει” μέχρι τώρα όσο θα ήθελε εκείνος. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από την εικόνα του στα φιλικά παιχνίδια.

Για την αποτελεσματικότητα του και το ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα, σίγουρα δεν έχει όλη την ευθύνη εκείνος. Όμως, για την εικόνα που έδειξε στο φιλικό με τον Ρούβα είναι σίγουρο ότι προβληματίζεται ο ίδιος αλλά και η υπόλοιπη ομάδα.

Γιατί όταν δεν τραβάει ο πρώτος σκόρερ σου, τότε υπάρχει ένα μικρό θέμα. Ειδικά, όταν η ομάδα έχει δώσει 7 φιλικά και εκείνος δεν έχει κάνει ακόμα “σεφτέ”.

Σίγουρα, είναι κουρασμένος και αυτό φαίνεται. Έβγαλε μια δύσκολη και κοπιαστική προετοιμασία με αποτέλεσμα να μην έχει την “φρεσκάδα” που επιθυμεί. Η παρουσία του Παπάζογλου αποτελεί το βαρόμετρο του ΟΦΗ αφού η δική του αποτελεσματικότητα επηρεάζει όλη την υπόλοιπη ομάδα καθώς εκείνος είναι που εκφράζει τις προσπάθειες των υπολοίπων. Βέβαια, ο 25χρονος επιθετικός δεν ξέχασε το γκολ. Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς που αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ.

Όπως σίγουρο είναι και το ότι θα βρει την φόρμα του γιατί ο καλός Παπάζογλου είναι απαραίτητος – περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook