Σκέψεις για την απόκτηση και αμυντικού μέσου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πέραν της υπόθεσης του στόπερ, στον ΟΦΗ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.

Η περίπτωση Ικένγκ απασχόλησε τον ΟΦΗ, ωστόσο ο παίκτης δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Παύλου Δερμιτζάκη ενώ και το γεγονός πως έχει περάσει αρκετά προβλήματα με τα γόνατα του έκαναν τους ανθρώπους του ΟΦΗ να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Στην ομάδα υπάρχουν ήδη τέσσερις παίκτες που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μακρής και Μπανούσης είναι η τετράδα των αμυντικών μέσων του ΟΦΗ που μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν στην ενδεκάδα της ομάδας, ωστόσο στον ΟΦΗ φαίνεται να σκέφτονται να αποκτήσουν ένα παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους προαναφερθέντες.

Στην ομάδα η απόκτηση αμυντικού μέσου δεν επείγει και έτσι στον ΟΦΗ δεν βιάζονται για να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη, ωστόσο εξετάζονται κάποιοι στόχοι οι οποίοι δεν θα κάνουν την ΠΑΕ να ξεφύγει από τα οικονομικά της δεδομένα, ενώ και θα βοηθήσουν την ομάδα.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ όπως είπαμε δεν βιάζονται και εφόσον υπάρξει κάποια καλή περίπτωση θα προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook