Ξεκινάει άμεσα η τοποθέτηση φωτισμού στο “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκίνησαν τα έργα στο “Γεντί Κουλέ” για την τοποθέτηση του φωτισμού ώστε ο ΝΑΟΣ να είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή 18 Αυγούστου.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες για το ξήλωμα του πυλώνα που βρίσκεται στην γωνία της Θύρας 1 με την Θύρα 2 και μέσα στην ημέρα αναμένεται να έχει αφαιρεθεί τελείως.

Με το ξήλωμα του συγκεκριμένου πυλώνα θα έχει γίνει το πρώτο βήμα για την αντικατάσταση του φωτισμού ώστε να είναι επαρκής για τη νέα χρονιά ενώ μέσα στις επόμενες μια με δύο ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου φωτισμού.

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο Ανδρέας Μανουσάκης, οι εργασίες για την τοποθέτηση του φωτισμού θα διαρκέσουν 3 ημέρες. Θα δημιουργηθεί μια σιδηροκατασκευή που θα βρίσκεται κατά μήκος της Θύρας 1 και μέσω αυτής θα μπουν νέοι λαμπτήρες – νέας τεχνολογίας – που θα είναι ελαφρύτεροι. Μάλιστα, κάτι ανάλογο δεν αποκλείεται να γίνει και κατά μήκος των “αμπονέ” με μια κατασκευή – ανάλογη με αυτή που τοποθετήθηκε στις Θύρες 4 και 5.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook