Προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες στο “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διοικητικό συμβούλιο με θέμα τις εργασίες που γίνονται στο “Γεντί Κουλέ” αλλά και κάποια διαδικαστικά θέματα που αφορούν τις χορηγίες και τα διαρκείας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Διοικητικό συμβούλιο των μελών της ΠΑΕ έγινε σήμερα το απόγευμα, όπου αρχικά τα μέλη ενημερώθηκαν για τις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο και οι οποίες προχωράνε χωρίς καθυστέρηση. Επίσης από τον υπεύθυνο του εμπορικού τμήματος έγινε ενημέρωση για τις χορηγίες και όπως διαφάνηκε βρίσκονται σε καλό δρόμο με τις επιχειρήσεις του Ηρακλείου να «αγκαλιάζουν» τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται φέτος.

Επίσης έγινε ενημέρωση για τα διαρκείας και αποφασίστηκε στην Θύρα 8 να μπουν καρτελάκια με ονοματεπώνυμο σε κάθε θέση έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν τα προβλήματα του παρελθόντος.

Τέλος έγινε μια πρώτη ενημέρωση για το on line σύστημα που θα μπει στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και μέσω του οποίου οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν διαρκείας αλλά και απλά εισιτήρια αγώνων για όλες τις αγωνιστικές. Η παρουσίαση του συστήματος αυτού θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook