“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 17 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ζβασίγια και… συνεχίζει ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του Λίνκον Ζβασίγια ανακοίνωσε επίσημα ο ΟΦΗ, καθώς «σφραγίστηκε» ο δανεισμός για ένα χρόνο (με οψιόν αγοράς) του παίκτη που ανήκει στην Κάιζερ Τσιφς. Ο 22χρονος στόπερ από τη Ζιμπάμπουε δήλωσε «πολύ χαρούμενος, διότι ήταν όνειρο μου να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Στόχος μου είναι να πετύχω αρκετές νίκες με τον ΟΦΗ και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται». Οι μεταγραφές, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Θα αποκτηθεί ένας ακόμη στόπερ και ο πρώτος στόχος προέρχεται από την Κύπρο. Παράλληλα, ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό Καράσκο. αλλά η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόνο αν παραχωρηθεί ο Παπάζογλου που αναζητεί μεταγραφή στο εξωτερικό.
Η ομάδα, τέλος, θα αναχωρήσει σήμερα για το Γκάρντερεν της Ολλανδίας και από το Σάββατο θα μπει σε ρυθμό φιλικών, με πρώτη αντίπαλο τη Φένλο. 0 Παύλος Δερμιτζάκης παίρνει μαζί του τους Δασκαλάκη. Αγριμόκη. Μπούρμπο. Στάθη. Μονιάκη. Μιλιάζες. Δαμιανάκη. Φαζό. Τριποτσέρη. Ζβαστίγια. Βερόν. Λαμπρόπουλο. Βιτώρο. Μακρή. Ικένγκ, Φραγκουλάκη. Ογιος. Γκαλέτι. Κουτσιανικούλη. Παπάζογλου. Νιμανί. Ροβίθη. Κανούλα. Περογαμβράκη. Μπανούση. Κουρδάκη. Κάλαϊτζιτς.

Goal

Ανακοίνωσε Ζβασίγια, αναχωρεί για Γκάρντενερ

Δανεικό για έναν χρόνο από την Κάιζερ Τοιφς απέκτησε -όπως αναμενόταν- ο ΟΦΗ τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό από τη Ζιμπάμπουε, Λίνκολν Σβαοίγια.
Ούτως ή άλλως η μεταγραφή ήταν τελειωμένη και απέμενε ένα έγγραφο για να ολοκληρωθεί. Σήμερα το πρωί η αποστολή της κρητικής ομάδας θα αναχωρήσει για το Γκάρντενερ της Ολλανδίας, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (ως τις 29 Ιουλίου). Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο με αντίπαλο τη Φένλο \5 μ.μ.).
Στο μεταξύ, στον ΟΦΗ παρακολουθούν τις εξελίξεις στο θέμα της πώλησης του κίπερ του Παναθηναϊκού, Ορέστη Καρνέζη, διότι δικαιούνται τροφεία για την ανάδειξη του.

Metrosport

Καράσκο: “Πάω στον ΟΦΗ”

Παρά το γεγονός πως οι διοικούντες του ΟΦΗ αναφέρουν πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του συλλόγου, ο Μαουρίτσιο Καράσκο έχει άλλη γνώμη.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας του υπογράμμισε: «Με πρότεινε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και πάω στον ΟΦΗ για ένα χρόνο δανεικός από την Εστουδιάντες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook