Στην αναζήτηση του στόπερ – ηγέτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ για την περίπτωση του στόπερ είναι πάρα πολλές ωστόσο στον ΟΦΗ ζυγίζουν τα δεδομένα και θέλουν να καταλήξουν στην περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής.

Στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για την μέχρι τώρα παρουσία των Θοδωρή Τριποτσέρη, Παναγιώτη Κουρδάκη όπως και για την πλήρη ενσωμάτωση του Λίνκολν Ζβασίγια που έδειξε από την πρώτη προπόνηση ότι επιβεβαιώνονται όλες οι καλές συστάσεις που τον συνοδεύουν.

Όμως, παρ’ όλα αυτά στόχος του Παύλου Δερμιτζάκη είναι να βρεθεί ένας στόπερ που θα αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής και ο οποίος θα καθοδηγήσει τους υπόλοιπους στο νέο πρωτάθλημα. Για αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να βιαστούν στον ΟΦΗ εκτός και αν… προκύψει κάποια ιδιαίτερη περίπτωση και μάλιστα σύντομα.

Ο Δερμιτζάκης με τον Μαχλά ξεψαχνίζουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών περιμένοντας να… προκύψουν παίκτες σε τιμή ευκαιρίας τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook